Zo koop je tickets voor Oerol Festival

Je koopt je e-tickets voor voorstellingen en andere programmaonderdelen op Oerol Festival met een persoonlijk Mijn Oerol-account en ontvangt ze direct na aankoop per mail.

E-tickets op je scherm
Je hoeft je e-tickets niet te printen, bij de ingang van de voorstelling wordt je e-ticket gescand vanaf je telefoon- of tabletscherm. Scheelt tijd én papier!

Tip: onze website (en je Mijn Oerol-account) functioneert het beste in Google Chrome.

Helpdesk en servicepunten
Heb je hulp nodig bij het kopen van e-tickets? Neem contact op met een medewerker van de helpdesk via chat, mail of telefoon. Je vindt de helpdesk op de website. Klik op de button met het vraagteken rechtsonder in je scherm. Let op: de telefoonlijnen kunnen druk zijn. Wil je snel geholpen worden? Stel je vraag dan via de chat.

Tijdens het Festival staat op ieder Oord een servicepunt. Hier kun je terecht met vragen over ticketverkoop, e-tickets en andere praktische zaken.

Tickets kopen tijdens het Festival

De dagverkoop zoals je die wellicht gewend bent, is er niet meer. Tijdens het Festival kun je online en bij servicepunten tickets kopen tot een voorstelling is uitverkocht. Is een voorstelling uitverkocht? Check de website één dag voorafgaand aan de voorstelling op eventueel vrijgekomen tickets.

Foto: Marleen Annema

Naar je Mijn Oerol-account

Deel deze pagina