Donateurs van Oerol

Donateurs geven Oerol artistieke durf en ruimte voor experiment! Dankzij jullie kunnen we vernieuwen en talent begeleiden.

Donateursevenementen - Dichterbij Oerol

Ontdek hoe Oerol denkt over duurzaamheid, diversiteit en talentontwikkeling.

Voor de Donateurs van Oerol, de Joop Mulder Plak Donateurs, de Fonds Atelier Oerol Donateurs en de €66-Vrienden van Oerol openen we graag een boekje over het beleid van Oerol rondom duurzaamheid, diversiteit en talentontwikkeling. Gedurende een uur spreken invloedrijke medewerkers van Oerol samen met jou over dit onderwerp. En jij kunt hier als donateur bij zijn.

Oerol & Duurzaamheid

Oerol streeft er naar om een van de duurzaamste festivals in Nederland te zijn. Kom zelf ontdekken hoe Oerol deze ambities realiseert tijdens een backstage rondleiding op de Westerkeyn. David Jansen, hoofd techniek, geeft een inkijkje in de duurzame keuzes en kansen.
Datum: 17 juni 2019
Tijd: 14:00-15:00 uur
Plaats: Vriendenhuis op de Westerkeyn

Uitverkocht.

Oerol & Diversiteit

Oerol streeft ernaar om zoveel mogelijk culturen, geaardheden en stemmen een plek te geven op het festival en in de organisatie. Farnoosh Farnia, programmeur van festivalterrein de Betonning, legt samen met Siart Smit, algemeen directeur van Oerol, uit hoe Oerol diversiteit uitdraagt en in haar festival verweeft.
Datum: 19 juni 2019
Tijd: 11:00-12:00 uur
Plaats: de Betonning

Je ticket voor Oerol & Diversiteit schaf je hier aan.

Oerol & Talentontwikkeling

Zonder talentontwikkeling geen vernieuwing, experiment en verrassingen. Oerol stimuleert en begeleidt talent, zodat veelbelovende makers de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Leer alles over het belang van talentontwikkeling en hoe Oerol talenten de kans geeft. Siart, directeur van Oerol, en leden van de groep De Dansers nemen jullie mee in de visie van Oerol rondom talenontwikkeling.
Datum: 22 juni 2019
Tijd: 12:00-13:00 uur
Plaats: Black Horse op de Westerkeyn

Je ticket voor Oerol & Talentontwikkeling schaf je hier aan.

Joop Mulder Plak Donateurs, Fonds Atelier Oerol Donateurs en Donateurs van Oerol kunnen een gratis toegangsticket kunnen bestellen via hun account. Let op: er is plek voor 30-50 mensen, dus wees er gauw bij. Speciaal voor de €66-Vrienden zijn deze donateursevenementen ook te bezoeken.

Oerol verder brengen

Oerol is één van de grootste locatietheaterfestivals in Europa. We onderscheiden ons in experiment en gedurfd onderzoek. Publiek ervaart en kunstenaars produceren enkel dat wat hier, op het eiland in onze tijdelijke samenleving, kan worden ervaren en geproduceerd. Onze ambitie is groot: we willen uitgroeien tot een jaarrond landschapslaboratorium. In dit laboratorium ontwikkelt de maker nieuwe artistieke strategieën waarbij theater, vormgeving, landschapsarchitectuur, muziek en performance gelijktijdig onderzocht, ontwikkeld en gepresenteerd kunnen worden. Het getijdenlandschap van Terschelling dient daarbij als inspiratiebron. Onze Donateurs ondersteunen de algemene ambities van Oerol, maken het voor talenten mogelijk om te groeien en dragen bij aan onderscheidende projecten in kunst, natuur en wetenschap.

Ja, ik steun Oerol eenmalig
Ja, ik steun Oerol doorlopend
Periodieke schenking Donateurs Oerol

Je kunt zowel eenmalig, doorlopend als periodiek schenken. Met een doorlopende of periodieke schenking geef je ons zekerheid voor de toekomst en de mogelijkheid om nu al te investeren in innovatieve ontwikkelingen die over een paar jaar op het festival te zien zijn. Tevens schenk je bij een periodieke schenking door de ANBI status voordelig: 125% van het geschonken bedrag is namelijk aftrekbaar. Vragen over periodiek schenken? Stuur een mailtje naar roos@oerol.nl of bel 0562 448 448.

Neem contact met Roos op

Joop Mulder Plak

Talent erkennen en stimuleren met een jaarlijkse prijs.

Fonds Atelier Oerol

Talent stimuleren en coachen in vernieuwende projecten en experimenten.

Mecenas & nalatenschappen

Met een grote gift creëer je kansen en ontwikkel je Oerol samen met ons.

Deel deze pagina