Donateurs van Oerol

Donateurs geven Oerol artistieke durf en ruimte voor experiment! Dankzij jullie kunnen we vernieuwen en talent begeleiden.

Oerol verder brengen

Oerol is één van de grootste locatietheaterfestivals in Europa. We onderscheiden ons in experiment en gedurfd onderzoek. Publiek ervaart en kunstenaars produceren enkel dat wat hier, op het eiland in onze tijdelijke samenleving, kan worden ervaren en geproduceerd.

Onze ambitie is groot: we willen uitgroeien tot een jaarrond Waddenlaboratorium. In dit laboratorium ontwikkelt de maker nieuwe artistieke strategieën waarbij theater, vormgeving, landschapsarchitectuur, muziek en performance gelijktijdig onderzocht, ontwikkeld en gepresenteerd kunnen worden. Het getijdenlandschap van Terschelling dient daarbij als inspiratiebron.

Onze Donateurs ondersteunen de algemene ambities van Oerol, maken het voor talenten mogelijk om te groeien en dragen bij aan onderscheidende projecten in kunst, natuur en wetenschap.

Periodieke schenking Donateurs Oerol

Je kunt zowel eenmalig, doorlopend als periodiek schenken. Met een doorlopende of periodieke schenking geef je ons zekerheid voor de toekomst en de mogelijkheid om nu al te investeren in innovatieve ontwikkelingen die over een paar jaar op het festival te zien zijn. Tevens schenk je bij een periodieke schenking door de ANBI status voordelig: 125% van het geschonken bedrag is namelijk aftrekbaar.

Vragen over periodiek schenken? Stuur een mailtje naar Tessa Kloost, tessa@oerol.nl of bel 0562 448 448.

Wil je je afmelden als Donateur? Stuur dan een e-mail naar steun@oerol.nl.

Mecenas & nalatenschappen

Met een grote gift creëer je kansen en ontwikkel je Oerol samen met ons.

Fonds Atelier Oerol

Talent stimuleren en coachen in vernieuwende projecten en experimenten.

Joop Mulder Plak

Talent erkennen en stimuleren met een jaarlijkse prijs.

Deel deze pagina