Programma

Vriendenacties

Voor de Vrienden van Oerol zijn er allerlei speciale vriendenacties tijdens, maar ook buiten het festival.

Oerol volgt de ontwikkelingen en overheidsmaatregelen rond het coronavirus op de voet. Voorlopig gaan we ervan uit dat het festival door kan gaan. De info op deze pagina is echter onder voorbehoud.

Zo krijg je als Vriend bijvoorbeeld een unieke kans om met makers in gesprek te komen. Maar we regelen ook dat je een ontspannende yogales kan volgen, met een boswachter de natuur in gaat of dat je een uniek Vriendenoptreden bij kan wonen.

Een lot uit de loterij!

Iedere vriend krijgt een kanskaart om in te zetten op een van de bijzondere Vriendenacties die we tijdens het festival organiseren. Jij mag één kanskaart voor twee personen inzetten voor de Vriendenactie van jouw keuze. Meer aanmeldingen dan plekken? Dan volgt er een loting. Pas als je een akkoord van de Vrienden van Oerol hebt ontvangen, ben je verzekerd van een plek. We proberen natuurlijk zo veel mogelijk Vrienden blij te maken.

Vrienden kunnen zich hiervoor opgeven tijdens de exclusieve online Vrienden voorverkoop op woensdag 20 mei om 20:00 uur. Informatie hierover krijg je persoonlijk toegestuurd zodra we klaar zijn voor de kaartverkoop, meestal is dat in de loop van mei. Wil je vriend worden? Dat kan hier.

Friends forever

Ook buiten het festival ben je onze vriend! Zo hebben we een korting op het Leeuwarder festival Explore the North gefixt. Vrienden hebben hierover persoonlijk bericht gekregen.

Ik wil Vriend van Oerol worden

Deel deze pagina