Vriendenhuis

Een plek waar al jouw vragen over de Vrienden beantwoord worden. Een plek waar je je beste vrienden of vriendinnen kunt ontmoeten. En een plek om samen de vriendschap met Oerol te vieren. Dat is het Vriendenhuis.

Wat is het Vriendenhuis?

Het Vriendenhuis is tijdens het Oerol festival te vinden op de Westerkeyn. Ook op Het Imaginaire Eiland kon je hier terecht voor al jouw vriendenvragen, tips en herinneringen.

Het Vriendenhuis heeft een informatiebalie voor alle bestaande Oerol Vrienden. Zo kun je bijvoorbeeld je Vriendenbandje bij het Vriendenhuis ophalen. Vind je alle informatie over het Vriendenprogramma, de Vriendenacties en kun je even bijkomen van alles wat er op Oerol te beleven is!

Ook alle nieuwe Vrienden (die vlak voor of tijdens het festival Vriend zijn geworden) kunnen hier terecht voor vragen, tips en een warm welkom bij de Vrienden van Oerol.

Heb je vragen over Vriend worden, blijven of zijn? Mail dan naar Tessa Kloost via tessa@oerol.nl.

Wil je Vriend worden? Lees meer over de Vrienden van Oerol en wat het betekent om Vriend te zijn.

Dit waren de Vriendenacties op Het Imaginaire Eiland:

 • Tryater met 1000&1 Nacht: Elke avond anders, betoverend, speels en intens. 1000&1 Nacht is een feuilleton, bestaande uit vijf afleveringen. Ze vormen samen één geheel, maar zijn ook los van elkaar te bekijken.
  Dagelijks van 15 - 19 juni om 21:00 uur.

 • Kijkje Achter de Schermen: Onze directeur Siart Smit geeft jou een rondleiding door het kantoor en laat zien hoe Oerol eruit ziet in virtuele vorm. Wat heb jij altijd al over Oerol willen weten?
  M
  aandag 15 juni om 14:00 uur.

 • Livestream Op Pad met Staatsbosbeheer: Maak samen met een boswachter een wandeling door een van de prachtige natuurgebieden die Terschelling rijk is. Geniet van de natuur en luister naar de verhalen over het gebied. De wandeling wordt live gestreamd, dus stel jouw vragen aan de boswachter in de chat.
  Donderdag 18 juni om 14:00 uur

 • 1 op 1 gesprek met Joop Mulder. Winactie.
  Vrijdag 19 juni om17:00 uur.

 • Buikdansworkshop met Ayla Satijn.
  Vrijdag 19 juni om 16:50 uur

Alle Vrienden ontvingen dagelijks de speciale Vriendeneditie van de Ochtendpost, waar je je aan kon melden voor deze exclusieve programma onderdelen.

Deel deze pagina