Programma

Vriendenacties

Voor de Vrienden van Oerol programmeren we allerlei vriendenacties gedurende het festival.

Zo krijg je als Vriend bijvoorbeeld een unieke kans om met makers in gesprek te komen. Maar we regelen ook dat je een ontspannende yogales kan volgen, met een boswachter de natuur in gaat of dat je een uniek Vriendenoptreden bij kan wonen.

Tijdens de exclusieve voorverkoop voor Vrienden kun je hiervoor je kanskaart inzetten. Je dingt dan mee naar één van de acties. Na loting van de kanskaarten ontvangt iedereen die meegeloot heeft persoonlijk bericht. Meestal is dat eind mei.

Wat is een kanskaart?

Iedere vriend krijgt een kanskaart om in te zetten op een van de bijzondere Vriendenacties die we tijdens het festival organiseren. Jij mag één kanskaart voor twee personen inzetten voor de Vriendenactie van jouw keuze. Meer aanmeldingen dan plekken? Dan volgt er een loting. Pas als je een akkoord van de Vrienden van Oerol hebt ontvangen, ben je verzekerd van een plek. We proberen natuurlijk zo veel mogelijk Vrienden blij te maken.

Vrienden kunnen zich hiervoor opgeven tijdens de exclusieve online Vrienden voorverkoop op woensdag 22 mei om 20:00 uur. Informatie hierover krijg je persoonlijk toegestuurd zodra we klaar zijn voor de kaartverkoop, meestal is dat in de loop van mei. Wil je vriend worden? Dat kan hier.

Laat je verwennen: de ondernemersacties van eilanders!
Bekijk alle Vriendenacties 2019
Ik wil Vriend van Oerol worden

Deel deze pagina