Praktisch

Vrienden van Oerol

Met hun bijdrage leggen meer dan 10.000 Vrienden een hele stevige basis voor de productie van ons festival.

"Wat doen jullie eigenlijk met mijn vriendenbijdrage?"

Samen zijn de Vrienden van Oerol eigenlijk mede-hoofdsponsoren van ons festival. Met hun bijdrage leggen meer dan 10.000 Vrienden een hele stevige basis voor de productie van ons festival, ieder jaar weer. Omdat we daar enorm blij mee zijn krijgen onze Vrienden daar dan ook heel wat voor terug.

Om te beginnen bieden wij onze Vrienden Early Bird toegang tot de online kaartverkoop. Ook organiseren we speciale vriendenacties. Je ontvangt elk jaar de Oerol Programmakrant en twee keer per jaar een speciale digitale Vriendenkrant.

En wat kost zo'n vriendschap?

Je kunt ons op verschillende manieren steunen. Elk abonnement heeft zijn eigen voordelen, dus kies de vorm die het beste bij jou past en lees er meer over onderaan deze pagina.

Je kunt kiezen voor een Vriendenabonnement van 22, 44 of 66 euro per jaar.

Tot en met 28 mei 19.00 uur was het mogelijk via deze pagina Vrienden te worden met Oerol. Vanaf 14 juni kun je Vriend worden tijdens het festival bij het Vriendenhuis op de Westerkeyn.

Laat je verwennen: de ondernemersacties van eilanders!

Een Vriendenabonnement van 22 euro levert de volgende voordelen op:

  • Je kunt 4 voorstellingskaarten bestellen tijdens de exclusieve Vrienden voorverkoop.
  • Je ontvangt twee keer per jaar de digitale Vriendenkrant.
  • Je krijgt de Oerol Programmakrant thuisgestuurd.
  • Je kan gebruik maken van speciale vriendenacties die we samen met ondernemers op Terschelling organiseren.
  • Je ontvangt regelmatig de digitale Vriendennieuwsbrief met daarin exclusief nieuws.
  • Oerol organiseert speciale aanbiedingen voor Vrienden tijdens het festival en ook daarvoor en daarna.

Vriendenabonnement voor 44 euro

Met dit abonnement profiteer je van een paar mooie extra's bovenop bovenstaand basisabonnement:

  • Je kunt 8 voorstellingskaarten bestellen tijdens de Vrienden voorverkoop.

Vriendschapsabonnement voor 66 euro

En met dit abonnement ben je echt helemaal klaar voor Oerol:

  • Je kunt 12 voorstellingskaarten bestellen tijdens de Vrienden voorverkoop.
  • Je ontvangt exclusieve aanbiedingen en arrangementen van partners van Oerol, ook buiten het festival om.
Bekijk hier de vorige edities van de digitale Vriendenkrant

Geef een Vriendschap met Oerol cadeau!

Wil je jouw passie voor Oerol graag met je vriend, vriendin, familielid of collega delen? Maak dan iemand blij met de Vriendencadeaubon. Stuur een e-mail onder vermelding van ‘Vriendschap cadeau’ naar vrienden@oerol.nl en vermeld daarin je keuze voor het Vriendenabonnement van €22, €44 of €66, je eigen naam en adres, plus de naam, het adres en het e-mailadres van degene aan wie je een Vriendencadeaubon wilt geven. Je ontvangt van ons een bevestigingsmail en de cadeaubon ligt niet veel later op de mat.

Wedstrijd: Oerol als Vriend is zoveel leuker

Win een €44-vriendschap met Oerol voor een jaar.

Wil je volgend jaar als Vriend naar Oerol en profiteren van alle Vriendenvoordelen zoals de Vriendenvoorverkoop? Of wil je die vriend of vriendin meenemen als Vriend, die al jaren zegt mee te willen? Dan is dit je kans: win een €44-vriendschap met Oerol voor een jaar!

Het is heel simpel: schrijf je mooiste, grappigste of meest ontroerende Oerol-ervaring op en hang deze op de Oerol-letters van het Vriendenhuis op de Westerkeyn. Elke dag worden de herinneringen verzameld en gelezen, zodat aan het einde van het festival de winnaar per e-mail bekend kan worden gemaakt.

Het Vriendenhuis

Eén plek waar al jouw vragen over de Vrienden beantwoord worden. Eén plek waar je je beste vrienden of vriendinnen kunt ontmoeten. En één plek om samen de vriendschap met Oerol te vieren. Dat is het Vriendenhuis op de Westerkeyn.

Het Vriendenhuis heeft een informatiebalie voor alle bestaande Oerol Vrienden. Zo kun je bijvoorbeeld je Vriendenbandje bij het Vriendenhuis ophalen. Voor alle nieuwe Vrienden (die tijdens het festival Vriend zijn geworden) ligt er een Oerol verrassing bij het Vriendenhuis klaar. Kom gezellig langs van 10:00-19:00 uur!

Reminder: denk aan de wedstrijd: win een €44-Vriendschap met Oerol voor een jaar! Schrijf jouw mooiste, grappigste of meest ontroerende ervaring met Oerol op en plak deze op het Vriendenhuis. Aan het einde van het festival zal per e-mail de winnende herinnering bekend gemaakt worden.

Steun Oerol Eenmalig

Het waarmaken van de ambities van Oerol is alleen mogelijk dankzij de cultuurminnaars die ons festival jaarlijks bezoeken en de cultuurminnaars die hun enthousiasme voor Oerol kracht bij zetten met een donatie.

Donateurs van Oerol

Donateurs geven Oerol artistieke durf en ruimte voor experiment! Dankzij jullie kunnen we vernieuwen en talent begeleiden.

Mecenas & nalatenschappen

Met een grote gift creëer je kansen en ontwikkel je Oerol samen met ons.

Deel deze pagina