Dit zie je met Oerol All-in!

Met een Oerol All-in ticket heb je de keuze uit tien geselecteerde voorstellingen. Welke dit zijn, dat lees je hier. Per All-in ticket kies je er twee uit.

Nieuw Utrechts Toneel / De Nwe Tijd - Alles moet weg

De Futuristen is een zinderende, muzikale, theatrale denkexercitie die zich elke avond opnieuw ter plekke ontvouwt.

Theater Utrecht - Immens

Een theatrale solo geïnspireerd op werk en leven van Friedrich Nietzsche. Nietzsche werd ook wel ‘de filosoof met de hamer’ genoemd, omdat hij alles wat algemeen als waarheid werd aangenomen opnieuw bevroeg, en vaak verbrijzelde.

De Dansers - Shake Shake Shake

Een opzwepend concert dat ontspoort in een uitbundige, rebelse, feestelijke cocktail van lijven, stemmen en instrumenten. Muziek als een aanstekelijke uitnodiging om te bewegen en alle ellende van je af te schudden. Shake Shake Shake!

Waterlanders - Eindgebruiker

Toen Prometheus, zijn middelvinger opstekend naar Oppergod Zeus, vanaf de Olympus het vuur naar de mensheid bracht… Zou hij toen hebben nagedacht over het opstellen van een gebruiksrechtovereenkomst?

Mezrab - De Ontheemden

Storytelling is misschien wel de meest elementaire vorm van theater. Mezrab, het Amsterdamse podium voor storytelling, neemt je tijdens Oerol elke dag mee in nieuwe verhalen, begeleid door live muziek.

mugmetdevuurvliegen / mugmetdegoudentand / House of Nouws - Alles moet weg

Alles moet weg is een muzikale voorstelling over twee mensen die besluiten alles wat ze bezitten weg te doen. Totdat er niets meer over is.

Rudolphi Producties - Decemberdagen

In een schijnbaar vrolijk, ontspannen samenzijn van een moeder en haar twee dochters vindt de waarheid geleidelijk zijn weg naar boven. Is hun liefde als fundament sterk genoeg?

Karina Kroft - Othello

Typecasting, stereotypen, tokenisme en discriminatie: in het dagelijks leven én in hun werk ondervinden jonge toneelspeelsters aan den lijve welke rollen de maatschappij hun toedeelt.

SKOFT&SKIEP / Tryater - Part-Time Paradise

Een verrassende, beeldende mozaïekvertelling die zich afspeelt op een echte camping. Kijk vanuit vogelperspectief met nieuwe ogen naar de tijdelijke samenleving die camping heet.

Orkater / Via Berlin / Ragazze Quartet - Lost Tango

De Esperanza, ooit een glamoureus cruiseschip waar de muziek van Papa Tango hoogtij vierde, ligt nu in een haven te verroesten.

Deel deze pagina