Veldwerk Waddenorgel

Vanwege afwijkende boottijden (door de storm) kan Veldwerk niet doorgaan

* Kaartkopers worden persoonlijk via de mail op de hoogte gebracht*

In deze veldwerk excursie ga je met een expert en kunstenaar Stef Veldhuis naar buiten en doe je samen onderzoek op locatie. Jij kunt als bezoeker met jouw expertise namelijk bijdragen aan het project. Ontdek de achtergrond van het kunstwerk en de relatie met Terschelling.

Vrijdag 22 oktober 11.30 - 13.00 uur (startpunt Tonnenloods)

Tickets
Het ticket koop je via onderstaande link of bij de VVV Terschelling! Geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar (tot 12 jaar gratis). Bezoek ook de andere kunstwerken van de Waddenlaboratorium Route (tussen 13.00-17.00 uur).

Let op: Voor Veldwerk is een coronatoegangsbewijs nodig.

Je kunt nu je ticket kopen. Kom je er niet uit? Mail dan naar info@oerol.nl. We helpen je dan zo snel mogelijk.

Stef Veldhuis

Stef Veldhuis is een kunstenaar en componist die woont en werkt in Utrecht. In zijn praktijk staat de dichotomy van het artificiële en het natuurlijke centraal. Hij is gefascineerd door de wijze waarop de natuur weerstand biedt aan het menselijk handelen, en ons zo verplicht om nieuwe omgangsvormen te onderzoeken. Middels visuele en auditieve projecten creëert hij nieuwe perspectieven als tegengeluid op het antropocentrisch denken. Zijn werken zijn meditatieve verkenningen van natuurlijke materialen en fenomenen. De trage, organische processen die de aarde vormen worden gesimuleerd - de installatie Amo et Odi verbeeldt tektonische aardverschuiving - of worden gebruikt als een bron van input, zoals oceanografische data wordt vertaald naar muziek in Music by Oceans.

Deel deze pagina