Praktisch

Veelgestelde vragen Theaterbundels

Alles wat je wilt weten over de nieuwe Oerol Theaterbundels vind je hier.


Kan ik nog een All-in arrangement boeken?

Met ingang van 2020 biedt Oerol geen All-in arrangementen meer aan. We vinden namelijk dat het aanbieden van kampeerarrangementen niet tot de hoofdtaken van Oerol behoort. Beter gebruiken we deze energie om ons te focussen op het maken van het mooiste festival. En zo houden we ook veel meer tijd over om jou zo goed mogelijk door onze programmering te gidsen!

Gelukkig zorgen de Terschellinger partners van Oerol All-in ervoor dat je nog steeds een kampeerarrangement kan boeken. We verwijzen je graag door voor het boeken van jouw (ingerichte) tent en fiets. Samen met de Oerol Theaterbundel van jouw keuze ben je er dan helemaal klaar voor.

Boek nu je arrangement inclusief fiets bij een van de volgende tentenverhuurders of campings. Je bootreis kan je direct boeken via de website van Rederij Doeksen.


Camping Cupido

Camping Cnossen
Primakamp Tentenverhuur

Bluecamp
Camping de Kooi

Wat doe ik als ik al een Festivalbandje heb gekocht maar nu een Theaterbundel wil kopen?

Je kan de Theaterbundel gewoon aanschaffen. Daarna kun je het aankoopbedrag van je los aangeschafte Festivalbandje terugvragen. Stuur een mail naar oerol@festivaltickets.nl met dit verzoek en daarbij je transactienummer. Dit kan je vinden als je inlogt in je account in [Mijn Oerol].

Ik heb een festivalbandje gekocht bij Rederij Doeksen. Geldt bovenstaande ook voor mij?

Je kunt via de site van Rederij Doeksen het festivalbandje, dat je via hen hebt aangeschaft, annuleren door de bestaande boeking te wijzigen. Je krijg dan de betaalde kosten van het festivalbandje terug. Het ticket voor het bij Doeksen bestelde festivalbandje is daarna ongeldig.

Vervolgens boek je een Oerol Theaterbundel inclusief een nieuw festivalbandje.

Krijg ik een ander festivalbandje dan het gewone Oerol festivalbandje?

Bij de Theaterbundel is het normale Oerol festivalbandje inbegrepen. Deze is dus alle 10 dagen van het festival geldig.

Zijn er door de Theaterbundel minder kaarten beschikbaar voor de Vriendenvoorverkoop en de normale kaartverkoop?

Nee, voor de Theaterbundels is een beperkt aantal kaarten gereserveerd dus op = op. Zo zorgen we ervoor dat er nog voldoende kaarten beschikbaar zijn voor de reguliere kaartverkoop en de dagverkoop tijdens het festival.

Heeft de Theaterbundel invloed op het aantal kaarten dat ik mag kopen tijdens de Vriendenvoorverkoop?

Nee, de Theaterbundel telt niet mee voor je recht om 4, 8 of 12 kaarten te kopen tijdens de Vriendenvoorverkoop. Je kan dus het aantal kaarten bestellen dat bij je Vriendenabonnement hoort. Wil je je Vriendenabonnement aanpassen? Dat kan hier.

Wanneer maakt Oerol bekend hoe laat en waar de voorstelling gaat plaatsvinden?

Zodra het volledige programma rond is, We verwachten dat dit begin mei het geval is. Oerol stuurt alle kopers van een Theaterbundel automatisch een e-mail met de exacte tijdstippen en locaties zodra dit bekend is. Zorg dus dat mail van Oerol en van onze ticketpartner Festivaltickets.nl niet in je spam-folder beland!

Kan ik tickets uit mijn Theaterbundel ruilen voor andere Voorstellingstickets?

De samenstelling van de Theaterbundel staat vast en kan niet worden veranderd. Oerol neemt geen tickets terug als je de voorstellingen wilt wijzigen. Voor de Theaterbundel gelden de algemene voorwaarden. Deze vind je hier.

Als ik meerdere bundels tegelijk aanschaf, zijn de voorstellingstickets dan gegarandeerd voor dezelfde voorstelling op hetzelfde tijdstip?

Ja, deze voorstellingen vinden allemaal tegelijk plaats. Je kan dus gerust voor je vrienden ook een bundel boeken.


Als ik twee verschillende theaterbundels aanschaf , bijvoorbeeld springvloed voor de eerste helft van de week en zoute zeewind voor de tweede helft van de week, is er dan rekening gehouden met de tijdstippen waarop de voorstelling plaats vinden?

Als je een Theaterbundel koopt voor verschillende periodes, bijvoorbeeld Weekend #1 en Midweek Dinsdag, dan zal er geen overlapping zijn van de voorstellingen. Kijk voor de zekerheid op welke avond de eerste voorstelling plaatsvindt als je bundel ingaat. Je hebt dan een goede indicatie of er overlapping is van de dagen waarop je naar een voorstelling gaat.

Als ik meerdere bundels aanschaf en maar een festivalbandje nodig heb, kan ik deze dan inruilen?

Helaas, dat is niet mogelijk. Je kan er wel iemand anders blij mee maken. Misschien wel die ene vriend of vriendin die Oerol nog nooit bezocht heeft!

Tot wanneer kan ik mijn Theaterbundel boeken?

De Theaterbundel is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Als de Theaterbundel niet uitverkocht raakt, komen de voorstellingstickets na 11 juni beschikbaar voor de dagverkoop.

Algemene voorwaarden Oerol Theaterbundels

  1. De samenstelling van de Theaterbundel staat vast en is enkel geldig binnen de genoemde periode.
  2. De Oerol Theaterbundels zijn te koop zolang de voorraad strekt (t/m 11 juni 2020) .
  3. Vrienden behouden, naast de Theaterbundel, het recht om 4, 8 of 12 kaarten te kopen tijdens de Vriendenvoorverkoop.
  4. Prijswijzigingen of inhoudswijzigingen onder voorbehoud.
  5. De organisator heeft het recht om het evenement te verplaatsen of te annuleren.
  6. Oerol heeft het recht om bij misbruik boekingen te annuleren.
  7. Oerol neemt gekochte tickets niet terug, tenzij het evenement wordt afgelast.
  8. Je kunt een eenmaal geboekte Theaterbundel niet annuleren.

Heb je vragen over de aanschaf van je Theaterbundel? Mail naar oerol@festivaltickets.nl met je vraag!

Deel deze pagina