Veelgestelde vragen Oerol All-in

Het is helemaal niet veel werk om naar Oerol te komen. Met het All-in arrangement regel je online alles voor je festivalbezoek. Hieronder vind je alle ins en outs. Scrollen maar!

Tot wanneer kan ik All-in boeken?

Dit was mogelijk tot 8 juni 2019

Wat zijn de kosten van Oerol All-in?

Oerol All-in boek je al vanaf € 139,- per persoon voor Bring-Your-Own-Tent.
CJP pashouders betalen slechts € 129,- per persoon voor het CJP-Bring-Your-Own pakket.

Het is ook mogelijk om een pakket te boeken inclusief huurtent. Prijzen voor het Oerol All-in inclusief huurtent zijn gebaseerd op het aantal personen dat mee komt. Je betaalt dus in 1x voor alle personen met wie jij een huurtent boekt.

Kan ik ook alléén een ingerichte tent boeken via Oerol All-in?

Oerol All-in gaat juist om het gemak van het complete pakket. Daarom bieden we de onderdelen van het pakket niet los aan. Je kan contact opnemen met een tentenverhuurder op het eiland als je alleen een ingerichte huurtent wilt boeken.

Vanaf wanneer kan ik mijn All-in voorstellingstickets kopen?

Dit kon vanaf 22 mei 20:00 uur.

Wanneer kan ik inchecken als ik een All-in arrangement heb?

Dit kan op de dag van aankomst vanaf 14:00 uur.

Ik wil geen eigen tent meenemen, welke mogelijkheden zijn er?

Oerol heeft samen met twee partners op het eiland arrangementen samengesteld inclusief huurtent. Je kan er dus voor kiezen volledig All-in te gaan tijdens Oerol! Alle huurtenten zijn ingericht voor twee personen.

1. Rent-a-Tent
Primakamp zorgt dat er op Camping Cnossen en op Camping de Kooi een tweepersoonstent voor je klaarstaat. Deze tenten zijn ingericht met matrasjes en 2 stoeltjes. Overige kampeerbenodigdheden dien je zelf mee te nemen.

2. Rent-a-Tent & Breakfast
Kampeer je liever in een bosrijke omgeving en en wil je ook elke ochtend gewekt worden met een heerlijk vers ontbijt? Boek dan het Rent-a-Tent & Breakfast arrangement. Je slaapt in een gerecyclede BlueCAMP tent op Camping Staatsbosbeheer West. Bijkomend voordeel is dat je ecologische voetafdruk met dit arrangement zo veel mogelijk beperkt is. Ook in deze tenten liggen matrasjes. Overige kampeerbenodigdheden neem je zelf mee.

3. Rent-a-Familytent
Met je kinderen een all-in gaan? Dat kan op camping de Kooi! Primakamp zorgt dat er opCamping de Kooi een compleet ingerichte vierpersoons Familytent voor je klaarstaat. Dit is de inventarislijst voor je Oerol All-in Rent-a-Familytent.

Ik heb Oerol All-in inclusief huurtent geboekt. Wat kan ik verwachten?

Heb je Rent-a-Tent geboekt? Dat is inclusief een tweepersoonstent op Camping Cnossen of Camping de Kooi.

De tent is een compacte piramide tent met 1 slaapcabine. Het leefgedeelte is op stahoogte. De tent is ingericht voor twee personen met twee matrasjes van ruim 7 centimeter dikte en twee campingstoeltjes. Overige campingbenodigdheden neem je zelf mee.

Heb je Rent-a-Familytent geboekt? Dat is inclusief een vierpersoonstent op Camping de Kooi.

De familietenten staan op kindvriendelijke velden. De tenten hebben 2 slaapcabines en beschikken over een ruime leefruimte. Voor het ultieme buitengevoel beschikken de tenten over een grote vaste luifel.

Hier vind je de inventarislijst van je Familytent.

Ik heb Rent-a-Tent & Breakfast geboekt, wat houdt dit precies in?

Dit arrangement is inclusief een tweepersoonstent op Camping Staatsbosbeheer West. Je overnacht in tenten die gemaakt zijn van acht versleten spijkerbroeken. Ook het grondzeil bestaat voor 100% uit gerecycled materiaal. Oerol heeft dit concept in samenwerking met Blue LOOP Originals een ontwikkeld. Met een lage ecologische footprint regel je comfort en rust in een natuurlijke omgeving.

De all-weatherprooftenten zijn voor je opgezet verdeeld over twee groepenterreinen op deze prachtige camping midden in het bos. In de tenten liggen luchtmatrasjes en er zijn stoeltjes op het veld beschikbaar. Overige kampeerbenodigdheden dien je zelf mee te nemen. Gedurende de dag zijn er tegen een kleine vergoeding drankjes te verkrijgen. Koffie/thee en water is de hele dag beschikbaar. De sanitaire voorzieningen op deze bestaan uit een wasgelegenheid, diverse toiletten en douches, allemaal voorzien van zonnepanelen. Er wordt voldoende stroom opgewekt om ook je smartphone en andere devices op te laden. Eigenlijk hoef je alleen je slaapzak en kussen maar in te pakken.

Maar voor de zekerheid zouden we deze handige checklist even doornemen als we jou waren

Ik heb Bring-Your-Own-Tent geboekt en neem mijn eigen tent mee. Hoe groot mag deze maximaal zijn?

Als je je eigen tent meeneemt, dan gaan we er van uit dat de grootte overeenkomt met het aantal personen waar je voor geboekt hebt. Mocht je een extra grote tent meenemen, dan kan het zijn dat je bij de camping een toeslag moet betalen omdat deze meer dan één staanplaats inneemt.

Of kies je toch voor gemak?
Oerol heeft samen met twee partners op het eiland arrangementen samengesteld inclusief huurtent. Je kan er dus voor kiezen om all the way All-in te gaan tijdens Oerol! Alle huurtenten zijn ingericht voor twee personen. Alleen de familietenten zijn ingericht voor vier personen.

Dit zijn de arrangementen behorend bij je huurtent:

Rent-a-Tent en Rent-a-Familytent

Primakamp zorgt dat er op Camping Cnossen en op Camping de Kooi een tweepersoonstent Rent-a-Tent of een compleet ingerichte vierpersoonstent Rent-a-Familytent voor je klaarstaat.

Hier vind je alle informatie over de inventaris van de huurtenten.

Rent-a-Tent & Breakfast

Kampeer je liever in een bosrijke omgevingen en wil je ook elke ochtend gewekt worden met een heerlijk vers ontbijt? Boek dan Rent-a-Tent & Breakfast. Je slaapt in een gerecyclede BlueCAMP tent op Camping Staatsbosbeheer West. Bijkomend voordeel is dat je ecologische voetafdruk met dit arrangement zo veel mogelijk beperkt is.

Een inventarislijst van de huurtenten vind je hier.

Hoe boek ik All-in inclusief huurtent met meer dan het toegestane aantal personen dat vermeld staat?

Kom je met meer dan twee personen, of met een familie groter dan vier, dan boek je dus meer tenten. Er kan helaas niet afgeweken worden van het maximum aantal personen per tent. Tijdens Weekend #1 kun je Oerol All-in alleen boeken inclusief huurtent.

Ik heb Oerol All-in inclusief huurtent geboekt. Hoe laat kan inchecken en uitchecken?

Voor de huurtenten gelden de volgende vaste in- en uitcheckmomenten:

ARRANGEMENT

CHECK IN AANKOMST

CHECK OUT VERTREK

Bring-Your-Own-Tent

flexibel

flexibel

CJP Bring-Your-Own-Tent

flexibel

flexibel

Rent-a-Tent

Tussen 14:00 en 17:00 uur

Voor 10:00 uur

Rent-a-Family-Tent

Tussen 14:00 en 17:00 uur

Voor 10:00 uur

Rent-a-Tent & Breakfast

Na 15:00 uur

Voor 11:00 uurUit welke voorstellingen kan ik kiezen en wanneer krijg ik mijn kaartjes?

We zijn nog druk bezig met de invulling van het programma. Als je Oerol All-in boekt, zijn vaak de speeldagen en tijden van de voorstellingen nog niet definitief bekend. Je ontvangt een mail wanneer we een passende selectie van 10 voorstellingen voor je hebben gemaakt.

We gaan er vanuit dat begin mei het complete theaterprogramma bekend is en online komt te staan. Medio mei komen dan ook jouw All-in theatertickets beschikbaar om te boeken. Een week later begint de reguliere kaartverkoop.

We vertellen je persoonlijk per mail hoe je de theatertickets voor je Oerol All-in kunt boeken. Je krijgt na je bestelling een e-mail met een bevestiging van je tickets en we sturen je de kaartjes toe per post als je voor 8 juni 2019 hebt geboekt. Heb je na 8 juni geboekt? Dan kan je je tickets afhalen bij een kaartverkooplocatie op Terschelling.

We hebben een handige checklist voor je gemaakt zodat je weet wanneer je je mail in de gaten moet houden en meer.

Is er stroom bij mijn camping plek?

Dit verschilt per camping. Als je zeker wilt weten of je stroom kan tappen, kijk dan op de website neem dan contact op met de camping van je keuze. Als je ze vertelt dat je Oerol All-in hebt geboekt en om welk pakket het gaat, dus met of zonder huurtent, kunnen ze je snel antwoord geven. Klik op onderstaande link om de informatie over jouw camping te vinden:

Ik heb All-in Bring-Your-Own-Tent geboekt, en nu?

Nadat je Oerol All-in hebt geboekt ontvang je direct een automatische bevestiging van je boeking. Hierin staat welk arrangement je geboekt hebt en dat je binnen 2 werkdagen een definitieve en persoonlijke bevestigingsbrief van Oerol All-in krijgt met aanvullende informatie. Controleer de informatie goed en neem contact op met onze ticketpartner via oerol@festivaltickets.nl mocht je vragen hebben.

In je persoonlijke bevestigingsbrief staat alle informatie over je boeking. Daarin vertellen we je stap voor stap wat je moet doen om je boeking compleet te maken.

Zal ik mijn kinderen meenemen naar Oerol All-in?

Doen! Oerol is een unieke speeltuin voor volwassenen én kinderen. Overdag is er van alles te doen voor kids op de festivalterreinen. En ons straattheater staat garant voor kleurrijke ervaringen en herinneringen. Wil je All-in gaan naar Oerol en je kids meenemen dan boek je Rent-a-Familytent op Camping de Kooi.

Nog wat extra informatie over Oerol all-in voor kinderen:

• Voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar betaal je een aangepast All-in tarief van 59,00 euro per persoon, dit is al bij de arrangementsprijs inbegrepen.
• Kinderen van 0 tot en met 3 jaar zijn niet inbegrepen in de arrangementsprijzen.
• Voor kinderen tot en met 3 jaar boek je zelf een bootticket vooraf. Dit is gratis voor de veerdienst.
• Voor de sneldienst betaal je voor alle kinderen altijd een toeslag.
• Voor kinderen van 0 tot en met 3 jaar betaal je 20,00 euro per kind voor de overnachtingen. Dit betaal je bij aankomst op Camping de Kooi.
• We hebben na je boeking nog aanvullende informatie nodig over de kinderen. Hierover lees je meer in de e-mailbevestiging die je krijgt nadat je geboekt hebt.
• Alleen voor Rent-a-Family-Tent zijn voorzieningen getroffen voor kinderen tot en met 12 jaar. Wil je kinderen meenemen boek dan dit arrangement op Camping de Kooi.
• In de overige arrangementen zijn geen voorzieningen voor kinderen onder 12 jaar. Op deze campings zijn geen plaatsen gereserveerd op gezinsvelden.

Hoe kan ik mijn bootticket boeken bij Rederij Doeksen?

Nadat je je Oerol All-in hebt geboekt hebt ontvang je binnen 2 werkdagen een handleiding van ons, met daarin een unieke code om je bootticket voor de veerdienst te boeken Met je persoonlijke boekingscode van Rederij Doeksen, boek je de overtocht met de veerdienst online bij Rederij Doeksen via deze link. In verband met de beperkte capaciteit door de verwachte drukte adviseren we je om dit zo snel mogelijk te doen. Houdt hierbij ook rekening met de in- en uitchecktijden van je All-in arrangement.

Let op: Je persoonlijke boekingscode is alleen geldig voor de langzame veerdienst met een reistijd van 2 uur.

Je kunt er voor kiezen om de sneldienst te nemen. Je bent dan 45 minuten onderweg maar betaalt hiervoor een toeslag. Deze kan je betalen tijdens het boeken van je bootticket met je boekingscode op de website van Rederij Doeksen. Gebruik bij het boeken van je bootretour bij Rederij Doeksen altijd dezelfde naam als de boekingsnaam die je gebruikt voor Oerol All-in.

Hoe boek ik bootkaartjes voor de kinderen?

Heb je Oerol All-in geboekt voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar?

Met je persoonlijke code boek je tegelijk met je eigen bootkaartje ook voor hen een overtocht via de website van Rederij Doeksen.

Kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 3 jaar mogen gratis mee op de boot, maar je moet wel een kaartje voor ze boeken.

Let op: Je boekingscode voor Rederij Doeksen is strikt persoonlijk en alleen geldig voor de aankomst- en vertrekdatum van je All-in arrangement. In verband met de grote drukte kun je niet voor een andere datum dan de arrangementsdatum een bootreis boeken.

Ik heb een arrangement geboekt en wil mijn aankomst- of vertrekdatum veranderen, kan dit?

Oerol All-in is een arrangement met vooraf bepaalde aankomst- en vertrekdata. Hier kunnen we helaas niet van afwijken. De code die je na het boeken van ons ontvangt is alleen geldig op de data van je geboekte arrangement.

Voor de beide weekenden is er voor de terugreis wel de mogelijkheid om te kiezen voor een terugreis op zondag óf op maandag.

Mocht je voor een afwijkende datum je boot willen boeken, dan is dit binnen het Oerol All-in niet mogelijk. Wil je je ticket omboeken dan brengt dit extra werk en dus extra kosten met zich mee. Deze kosten worden in rekening gebracht door Rederij Doeksen.

Kan mijn bagage naar de camping gebracht worden?

Bij aankomst op de Haven van Terschelling staan er van een aantal campings bagagebusjes klaar. Voordat je je envelop met vouchers voor de fiets en camping bij de All-in balie op de haven op komt halen kun je natuurlijk je bagage vast meegeven aan de desbetreffende camping. Camping de Kooi & Camping Staatsbosbeheer hebben geen eigen bagagevervoer. Mocht het busje van jouw camping al weg zijn of je op een camping overnacht die geen bagage vervoert, dan kun je nadat je je envelop met vouchers bij de All-in balie hebt gehaald naar Rijwielverhuur Tijs Knop gaan om je fiets op te halen. Bij Rijwielverhuur Tijs Knop kun je je bagage achter laten en dan wordt het voor je naar de camping gebracht. Hou er wel rekening mee dat het erg druk is en het even kan duren voordat je bagage op de camping is.

Ik huur graag een andere fiets in plaats van een gewone huurfiets, kan dit?

Oerol All-in reserveert een goede fiets met versnellingen voor je bij Rijwielverhuur Tijs Knop. Mocht je zelf andere wensen hebben dan adviseren we je om zelf contact op te nemen met de fietsverhuurder. Zij kunnen je dan meer vertellen over wat er mogelijk is en wat je eventueel moet bijbetalen. Wij kunnen helaas geen geld terug geven.

Voor welke periodes kan ik All-in precies boeken?

Weekend #1 | aankomst donderdag 13 juni | vertrek maandag 17 juni 2019 | 4 nachten

Rent-a-Tent op Camping Cnossen en Camping de Kooi

Rent-a-Familytent op Camping de Kooi

Rent-a-Tent & Breakfast op Camping Staatsbosbeheer West

Midweek Monday | aankomst maandag 17 juni | vertrek donderdag 20 juni 2019 |3 nachten

Bring-Your-Own-Tent

CJP Bring-Your-Own-Tent op Camping Terpstra

Rent-a-Tent op Camping Cnossen en Camping de Kooi

Rent-a-Familytent op Camping de Kooi

Rent-a-Tent & Breakfast op Camping Staatsbosbeheer West

Midweek Tuesday | aankomst dinsdag 18 juni | vertrek vrijdag 21 juni 2019 | 3 nachten

Bring-Your-Own-Tent

Weekend #2 | aankomst donderdag 20 juni | vertrek zondag 23 of maandag 24 juni 2019* | 3 of 4 nachten

Bring-Your-Own-Tent

CJP Bring-Your-Own-Tent op Camping Terpstra

Rent-a-Tent op Camping Cnossen en Camping de Kooi

Rent-a-Familytent op Camping de Kooi

Rent-a-Tent & Breakfast op Camping Staatsbosbeheer West

Voor het eerste weekend is het alleen mogelijk om een pakket inclusief huurtent en/of ontbijt te boeken. Er kunnen voor het eerste weekend geen Bring-Your-Own-Tent arrangementen geboekt worden.

* Goed nieuws! Alle campinghouders, tentenverhuurders en de fietsverhuurder bieden de laatste dag of nacht van het Weekend #2 kosteloos aan.

Omdat we al een fikse korting geven aan CJP’ers geldt dit niet voor CJP-Bring-Your-Own-Tent.

Deel deze pagina