Tickets voor Professionals

Wil je als professional een voorstelling bezoeken tijdens Oerol? Hier vind je alle informatie.

Er komt geen Oerol festival in 2020 'zoals men dat gewend is'.
Oerol onderzoekt een andere vorm. Je leest hier meer over in onze corona-update.In het programma van Oerol is volop ruimte voor experimentele producties die vaak verschillende disciplines binnen de kunsten overstijgen en verbinden. Geen wonder dat juist tijdens Oerol opvallend veel producties in première gaan die later heel succesvol blijken. Het festival als ultieme vuurproef is een goede graadmeter voor aanstormend en gevestigd talent.

Dit jaar vindt Oerol festival plaats van 12 tot en met 21 juni.

Tip:
Reserveer alvast je bootticket via Rederij-Doeksen.
Reserveer ook vast een fiets via VVV-Terschelling.

Geaccrediteerde professionals krijgen van Oerol een festivalbandje als algemeen toegangsbewijs. Tickets voor voorstellingen kun je apart bestellen. Lees hieronder meer!

Online voorverkoop

Geaccrediteerde professionals kunnen 2 tickets per voorstelling kopen tegen regulier tarief en kunnen bestellen tijdens de online voorverkoop voor gasten, pers en professionals op dinsdag 19 mei om 12:00 uur.

De bestelcode is gekoppeld aan het persoonlijk account middels een abonnement. Zodra je bent ingelogd herkent het systeem je automatisch.

Bestelt iemand anders voor jou? Geef die persoon jouw abonnementscode. Je kunt de code vinden onder "Mijn abonnementen" wanneer je bent ingelogd. De abonnementscode is de streepjescode van het professionials abonnement en begint met de letter P.

Geaccrediteerde professionals ontvangen een gratis festivalbandje voor het festival. Je kunt deze online bestellen met je persoonlijk account.

e-tickets

Oerol gaat in 2020 volledig over op e-ticketing. Dit betekent dat je je kaarten dus niet meer fysiek hoeft te tonen. Oerol verstuurt met ingang van dit jaar dan ook geen voorstellingstickets meer. De e-tickets kan je vanaf je smartphone laten scannen op de locatie van de voorstelling.

Ook tijdens het festival kun je tot een dag vóór aanvang van de voorstelling (tot 22:00 uur) online tickets bestellen. Houd er rekening mee dat tickets mogelijk niet langer beschikbaar zijn.

Meer informatie voor professionals

Professionals netwerk

Oerol is onderdeel van veel waardevolle netwerken voor vakgenoten, makers en organisatoren. Kom naar ons festival en ontmoet mensen uit het nationale en internationale veld.

Informatie voor Professionals

Oerol is een perfecte gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten, nieuwe voorstellingen te ontdekken en makers te spreken over nieuwe projecten en hun plannen voor de toekomst.

corona-update

Deel deze pagina