Thuis op Oerol

Hoe kom ik op Het Imaginaire Eiland? Waar koop ik een kaartje? Wat is er allemaal te zien? In de 4-delige serie Thuis op Oerol legt presentator Elten Kiene uit hoe Het Imaginaire Eiland werkt.

Deze 4-delige serie wordt vooraf aan het Festival op onze socialmediakanalen én natuurlijk hier op de website geplaatst en kan je altijd raadplegen ter voorbereiding op jouw reis naar Het Imaginaire Eiland.

Aflevering 1: Hoe haal je Oerol in Huis?

Een goede ervaring van Thuis op Oerol bereik je met een goede voorbereiding. Bekijk in aflevering 1 hoe je dit het beste kunt doen. Get ready!

Aflevering 2: Ontdek het programma

In de 2e aflevering ontdek je het programma van Het Imaginaire Eiland via oerol.nl. Verder legt Elten Kiene stap voor stap uit hoe je een toegangsbewijs en een ticket koopt voor Het Imaginaire Eiland. Veel plezier met kijken! En tot op Het Imaginaire Eiland.

Aflevering 3: Ben jij al ready voor Het Imaginaire Eiland?

In de 3e aflevering van Thuis op Oerol geeft Elten tips hoe je Het Imaginaire Eiland op verschillende manieren kan beleven. Zo kan je tijdens het wandelen naar een podcast luisteren of lekker genieten van concerten en veel meer. Ook hebben we gedacht aan audiodescriptie, ondertiteling en een Tolk Nederlandse Gebarentaal.

Aflevering 4: Hopelijk tot snel op Het Imaginaire Eiland

Het is alweer de laatste aflevering van Thuis op Oerol. In deze aflevering heeft Elten Kiene zijn Oerol merchandise binnen. En krijgt als eerste de kans om weer een lokroepje te plaatsen. Heb je zelf een leuke boodschap voor je bff, flirt of kunstfanaat? Stuur nu dan je lokroepje via Whatsapp of sms naar 0620782040. En wie weet zie je jouw lokroepje terug in de digitale Dagkrant (van 11-20 juni).

#1 Hoe haal je Oerol in huis?

#2 Ontdek het programma

#3 Ga op reis naar Het Imaginaire Eiland

#4 Hopelijk tot snel op Het Imaginaire Eiland

Deel deze pagina