Programma

Talks

Terschelling is tijdens Oerol één groot podium met ‘dat wat alleen op Oerol kan'. En daar valt van alles over te bespreken.

Dit is… Talks!

Het komt voor dat sommige thema's die aan bod komen jou als bezoeker persoonlijk raken of nieuwsgierig maken. Er is ruimte voor om stil te staan bij grote vragen als: 'Wie zijn we, waar komen we vandaan en waar gaan we naartoe?' Of: 'Hoe kun je zonder woorden een verhaal vertellen en overstijg je het gesproken woord?'. Deze vragen komen vaak van de Oerol-makers en jou als bezoeker. Maar ook van wetenschappers, natuurbeheerders en zeker ook van de Oerol-organisatie.

Tijdens het festival kun je op het hele eiland deelnemen aan verschillende Talks. Op onze festivalterreinen, tijdens de Oerol Colleges maar misschien ook na afloop van een voorstelling. Er zijn namelijk vaak nagesprekken met het publiek én de maker(s). Natuurlijk over de voorstelling, maar ook over kantelende perspectieven en verschillende manieren om naar de voorstelling te kijken. En wat gebeurt er als de maker vragen aan het publiek mag stellen in plaats van andersom? We kiezen hiervoor specifiek voorstellingen die vanuit perspectieven kijken die anders zijn dan die van het grootste deel van het publiek.

Talks worden georganiseerd door Oerol maar ook door artiesten uit het programma. Straks vind je hier het het complete overzicht! De nagesprekken zijn toegankelijk met een ticket voor die voorstelling. Alle andere Talks onderdelen zijn toegankelijk met je festivalbandje.

Dit programmaonderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door VSBFonds

Deel deze pagina