Programma

Talks

Terschelling is tijdens Oerol één groot podium met ‘dat wat alleen op Oerol kan'. En daar valt van alles over te bespreken.

Dit is… Talks!

Het komt voor dat sommige thema's die aan bod komen jou als bezoeker persoonlijk raken of nieuwsgierig maken. Er is ruimte voor om stil te staan bij grote vragen als: 'Wie zijn we, waar komen we vandaan en waar gaan we naartoe?' Of: 'Hoe kun je zonder woorden een verhaal vertellen en overstijg je het gesproken woord?'. Deze vragen komen vaak van de Oerol-makers en jou als bezoeker. Maar ook van wetenschappers, natuurbeheerders en zeker ook van de Oerol-organisatie.

Op het hele eiland kun je deelnemen aan verschillende Talks. Dit kan op onze festivalterreinen de Westerkeyn en de Betonning, tijdens Vangst van de Dag, en de gloednieuwe talkshow Eran & Satijn op de Westerkeyn en maar ook tijdens de Oerol Colleges.

Ook zijn er nagesprekken met het publiek én de maker(s). Natuurlijk over de voorstelling, maar ook over kantelende perspectieven en verschillende manieren om naar de voorstelling te kijken. En wat gebeurt er als de maker vragen aan het publiek mag stellen in plaats van andersom? We kiezen hiervoor specifiek voorstellingen die vanuit perspectieven kijken die anders zijn dan die van het grootste deel van het publiek.

BREKEN 4 - zaterdag 15 juni 14:15


Decemberdagen - maandag 17 juni 16:00

Who's afraid of Charlie Stevens - donderdag 20 juni 20:00

Aardappelbloed - donderdag 20 juni 14:30

Talks worden georganiseerd door Oerol maar ook door artiesten uit het programma. Zie hier het complete overzicht. De nagesprekken zijn toegankelijk met een ticket voor die voorstelling. Alle andere Talks onderdelen zijn toegankelijk met je festivalbandje.

Dit programmaonderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door VSBFonds

Deel deze pagina