Supporters van Oerol

Zonder de Supporters van Oerol geen Oerol!

Oerol samen maken

In een tijdelijke samenleving waarin 50.000 Oerolbezoekers zich begeven, wordt het Oerol-leven gevierd. Kunst, landschap, wetenschap en muziek verweven zich met slapen, eten en ontdekken. De Oerol-ervaring begint bij de boot in Harlingen en eindigt met de herinneringen op de bank. Oerol zijn we samen. Als (eilander) ondernemer betrekken we je dicht bij Oerol, zodat we op een duurzame basis kunnen samenwerken. Oerol kan zonder het draagvlak en de steun van de (eilander) ondernemers geen spetterend en verleidelijk festival neerzetten.

Omdat de Supporters van Oerol onmisbaar zijn, betrekken wij hen graag op verschillende manieren bij het festival.

De Supporters van Oerol zijn ontstaan uit het Cultureel Garantie Fonds.

Je kunt zowel eenmalig, doorlopend als periodiek schenken. Met een periodieke of doorlopende schenking geef je ons zekerheid voor de toekomst en de mogelijkheid om nu al te investeren in innovatieve ontwikkelingen die over een paar jaar op het festival te zien zijn. Tevens schenk je door de ANBI status met een periodieke schenking voordelig: 125% van het geschonken bedrag is namelijk aftrekbaar.

Wil je meer weten over het steunen van Oerol met jouw onderneming? Stuur een mailtje naar Tessa Kloost via tessa.kloost@oerol.nl of bel 0562 448 448.

Sponsoren van Oerol

We zijn altijd op zoek naar inspirerende samenwerkingen met creatieve, duurzame en betrokken organisaties.

Oerol Pioniers

Pioniers staan erom bekend de eerste stap te zetten. Bij Oerol betekent dat het steunen van jonge makers in talentontwikkeling en gevestigde makers in het aangaan van nieuwe uitdagingen.

Nalatenschappen

Door Oerol in jouw testament te zetten geef je Oerol door aan de volgende generatie

Deel deze pagina