Praktisch

Steun Oerol

Zonder steun geen Oerol. Lees hier meer over de verschillende opties om Oerol (blijvend) te steunen.

Oerol samen maken

Oerol bestaat dankzij de steun van alle Oerolfans! Van doorgezomerde Oerol Vriend tot avontuurlijke (eilander) ondernemer. Met 18% meerjarige overheidssubsidie zijn zakelijke partners, sponsoren, publiek, Supporters, Vrienden en Donateurs van levensbelang. Particuliere en zakelijke bijdragen vormen de fundering van ons festival en creëren ruimte voor experiment, onderzoek en talentontwikkeling. Oerol maken we tenslotte samen: jij blauw, wij geel, samen groen. Een duurzaam landschapstheater festival boordevol theater, dans, straattheater, beeldende kunst en muziek. Samen bouwen we aan de toekomst van Oerol als internationale voortrekker op het gebied van landschapstheater en als pionier in de ontwikkeling van het locatietheater.

Zo veelzijdig als Oerol is, zo veelzijdig zijn de mogelijkheden om Oerol te steunen. Heb je vragen over de mogelijkheden? Stel ze dan gerust aan Tessa Kloost (tessa@oerol.nl) of bel naar 0562 448 448.

Schenken aan Oerol is voordelig vanwege onze ANBI status.

Steun Oerol

Vrienden van Oerol

Let op! Dit jaar ziet er heel anders uit dan andere jaren

Oerol Pioniers

Pioniers staan erom bekend de eerste stap te zetten. Bij Oerol betekent dat het steunen van jonge makers in talentontwikkeling en gevestigde makers in het aangaan van nieuwe uitdagingen.

Nalatenschappen

Met een grote gift creëer je kansen en ontwikkel je Oerol samen met ons.

Steun Oerol Eenmalig

Het waarmaken van de ambities van Oerol is alleen mogelijk dankzij de cultuurminnaars die ons festival jaarlijks bezoeken en de cultuurminnaars die hun enthousiasme voor Oerol kracht bij zetten met een donatie.

Deel deze pagina