Steun

Steun Oerol

Zonder steun geen Oerol. Lees hier meer over de verschillende opties om Oerol (blijvend) te steunen.

Oerol samen maken

Oerol bestaat dankzij de steun van alle Oerolfans! Van doorgezomerde Oerol Vriend tot avontuurlijke (eilander) ondernemer. Met 18% meerjarige overheidssubsidie zijn zakelijke partners, sponsoren, publiek, Supporters, Vrienden en Pioniers van levensbelang. Particuliere en zakelijke bijdragen vormen de fundering van ons festival en creëren ruimte voor experiment, onderzoek en talentontwikkeling. Oerol maken we tenslotte samen: jij blauw, wij geel, samen groen. Een duurzaam landschapstheater festival boordevol theater, dans, straattheater, beeldende kunst en muziek. Samen bouwen we aan de toekomst van Oerol als internationale voortrekker op het gebied van landschapstheater en als pionier in de ontwikkeling van het locatietheater.

Zo veelzijdig als Oerol is, zo veelzijdig zijn de mogelijkheden om Oerol te steunen. Heb je vragen over de mogelijkheden? Stel ze dan gerust aan Tessa Kloost (tessa.kloost@oerol.nl) of bel naar 0562 448 448.

Schenken aan Oerol is voordelig vanwege onze ANBI status.

Steun Oerol

Vrienden van Oerol

Als Vriend van Oerol ben jij onderdeel van de hoofdsponsors van het Festival. Je draagt daarmee bij aan een stevige basis voor de productie van Oerol, zodat er elk jaar een bijzonder en verrassend programma samengesteld kan worden

Oerol Pioniers

Pioniers staan erom bekend de eerste stap te zetten. Bij Oerol betekent dat het steunen van jonge makers in talentontwikkeling en gevestigde makers in het aangaan van nieuwe uitdagingen.

Nalatenschappen

Door Oerol in jouw testament te zetten geef je Oerol door aan de volgende generatie

Deel deze pagina