Over Oerol

Steun Oerol

Zonder steun geen Oerol. Lees hier meer over de verschillende opties om Oerol (blijvend) te steunen.

Oerol samen maken

Oerol bestaat dankzij de steun van alle Oerolfans! Van doorgezomerde Oerol Vriend tot avontuurlijke (eilander) ondernemer. Met 18% meerjarige overheidssubsidie zijn zakelijke partners, sponsoren, publiek, Vrienden en Donateurs van levensbelang. Particuliere en zakelijke bijdragen vormen de fundering van ons festival en creëren ruimte voor experiment, onderzoek en talentontwikkeling. Oerol maken we tenslotte samen: jij blauw, wij geel, samen groen. Een duurzaam landschapstheater festival boordevol theater, dans, straattheater, beeldende kunst en muziek. Samen bouwen we aan de toekomst van Oerol als internationale voortrekker op het gebied van landschapstheater en als pionier in de ontwikkeling van het locatietheater.

Zo veelzijdig als Oerol is, zo veelzijdig zijn de mogelijkheden om Oerol te steunen. Heb je vragen over de mogelijkheden? Stel ze dan gerust aan onze fondsenwerver met een mailtje naar steun@oerol.nl of door te bellen naar 0562 448 448.

Schenken aan Oerol is voordelig vanwege onze ANBI status.

Neem contact met onze fondsenwerver op

Vrienden van Oerol

Met hun bijdrage leggen meer dan 10.000 Vrienden een hele stevige basis voor de productie van ons festival.

Donateurs van Oerol

Donateurs geven Oerol artistieke durf en ruimte voor experiment! Dankzij jullie kunnen we vernieuwen en talent begeleiden.

Mecenas & nalatenschappen

Met een grote gift creëer je kansen en ontwikkel je Oerol samen met ons.

Steun Oerol Eenmalig

Het waarmaken van de ambities van Oerol is alleen mogelijk dankzij de cultuurminnaars die ons festival jaarlijks bezoeken en de cultuurminnaars die hun enthousiasme voor Oerol kracht bij zetten met een donatie.

Oerol Zakelijk

Uw onderneming samen met Terschellinger natuur en Oerol cultuur is een inspirerende samenkomst met gegarandeerde unieke belevingen.

Sponsors & Partners

Met dank aan onze partners!

Deel deze pagina