Steun Oerol Eenmalig

Het waarmaken van de ambities van Oerol is alleen mogelijk dankzij de cultuurminnaars die ons festival jaarlijks bezoeken en de cultuurminnaars die hun enthousiasme voor Oerol kracht bij zetten met een donatie.

Steun Oerol

Nadat Oerol 'zoals men dat gewend is' werd afgelast vanwege de coronamaatregelen, is een geheel nieuw festival met actuele programmering opgezet: Het Imaginaire Eiland. Dit eiland was van 15 t/m 19 juni live via oerol.nl. Dankzij iedereen die ons steunt hebben we diverse makers alsnog de kans kunnen geven nieuw werk te maken.

Wanneer je Oerol nu steunt zorgen we ervoor dat makers dit najaar alweer werk kunnen maken dat bij Oerol 2021 te zien is.

Er zijn verschillende mogelijkheden om ons te steunen, bijvoorbeeld via een eenmalige donatie of door Vriend van Oerol te worden.

Oerol kan bestaan mede dankzij haar bezoekers, vele Vrienden en Donateurs, (zakelijke) partners, fondsen en bijdragen van de overheid.

Schenken aan Oerol is voordelig vanwege onze ANBI status.

Ik wil graag nu doneren

Toch liever structureel steunen?

Vrienden van Oerol

Dit jaar is jouw vriendschap belangrijker dan ooit voor ons

Donateurs van Oerol

Donateurs geven Oerol artistieke durf en ruimte voor experiment! Dankzij jullie kunnen we vernieuwen en talent begeleiden.

Mecenas & nalatenschappen

Met een grote gift creëer je kansen en ontwikkel je Oerol samen met ons.

Deel deze pagina