Steun Oerol Eenmalig

Het waarmaken van de ambities van Oerol is alleen mogelijk dankzij de cultuurminnaars die ons festival jaarlijks bezoeken en de cultuurminnaars die hun enthousiasme voor Oerol kracht bij zetten met een donatie.

Alleen op Oerol mogelijk

Oerol is een van de grootste locatietheaterfestivals in Europa. Het festival zet door zijn ligging op afstand, zowel makers als bezoekers aan tot experiment en gedurfd onderzoek.

De unieke kwaliteit van Oerol is dat kunstenaars er onderzoeken wat alleen hier kan worden onderzocht en dat bezoekers ervaren wat alleen hier kan worden ervaren. Het is onze ambitie om deze unieke kwaliteit de komende jaren nog verder te benutten door (internationale) kunstenaars de kans te geven onderzoek te doen voor een nieuwe locatiewerk, een springplank en podium te zijn voor jonge makers, het verdiepingsprogramma voor bezoekers verder uit te breiden en onze functie als toonkamer en laboratorium van ‘Sense of Place’ projecten op het snijvlak van kunst, natuur en wetenschap steviger te verankeren.

Oerol kan bestaan mede dankzij haar velen vrienden, (zakelijke) partners, fondsen en bijdragen van de overheid. Maar het zo waarmaken van bovenstaande ambities is alleen mogelijk dankzij de cultuurminnaars die ons festival jaarlijks bezoeken en hun enthousiasme voor Oerol kracht bij zetten met een donatie.

Ik wil graag nu doneren Oerol

meer voor de eenmalige schenker

Vrienden van Oerol

Met hun bijdrage leggen meer dan 10.000 Vrienden een hele stevige basis voor de productie van ons festival.

Donateurs van Oerol

Donateurs geven Oerol artistieke durf en ruimte voor experiment! Dankzij jullie kunnen we vernieuwen en talent begeleiden.

Mecenas & nalatenschappen

Met een grote gift creëer je kansen en ontwikkel je Oerol samen met ons.

Deel deze pagina