SKOFT&SKIEP / Tryater - Part-Time Paradise

Een verrassende, beeldende mozaïekvertelling die zich afspeelt op een echte camping. Kijk vanuit vogelperspectief met nieuwe ogen naar de tijdelijke samenleving die camping heet.

Ervaar de torenhoge verwachtingen en diepe existentiële gevoelens van campinggasten. Ontdek hoe de mens altijd op zoek is naar bestemming.De camping: de plek waar je voor korte tijd alle luxe achter je laat. Waar het samenleven met elkaar en de natuur opnieuw vorm krijgt in een zelfgecreëerd paradijs. Kan de camping een plek zijn waar je opnieuw begint? Ook als je ook jezelf meeneemt?

Vanuit vogelperspectief observeer je de camping en krijg je een inkijkje in de levens van twaalf campinggasten: een vrouw die na het overlijden van haar man voor het eerst weer gaat kamperen, een jongen die op zoek is naar stilte en zichzelf, een meisje dat hoopt dat er vandaag iets kapot gaat. Allen staan op de camping met hun eigen verwachtingen en verlangens, wat leidt tot tragikomische confrontaties en existentiële twijfels wanneer wens en werkelijkheid niet overeenkomen.

za 15 juni - 10:00
di 18 juni - 10:00

Per All-in arrangement kies je twee voorstellingen uit. Kies de datum + tijdstip van jouw voorstelling naar keuze. De rest van de voorstellingen geselecteerd voor All-in vind je hier.

Deel deze pagina