Vriendenactie: Nineties Productions

Voorgesprek

Interactief
Het Imaginaire Eiland
30 minuten
Speciaal voor de Vrienden van Oerol organiseert Nineties Productions een voorgesprek op de voorstelling Untitled_2021. Schrijver Hannah van Wieringen gaat in gesprek met Ira Judkovskaja, hoofd programmering van Oerol, over de voorstelling vanuit hun eigen digitale werkomgeving.

Hannah heeft al heel wat film en theatertitels op haar naam staan. Haar roman in verhalen, De kermis van Gravezuid, is bekroond met de Academica Literatuurprijs 2014.

De centrale vraag van het gesprek is: hoe schrijf je voor de digitale omgeving? Wat zijn de verschillen met schrijven voor theater of film?

Ook zullen ze het hebben over de fascinerende thematiek van deze productie. De behoefte aan verhalen die het leven anders benaderen en de mens niet meer centraal stellen.

Lukt het ons om met een verhaal mee te gaan waar de mens geen hoofdrol meer speelt en evenveel aandacht krijgt als een inktvis of kelp? - Ira Judkovskaja

Daarnaast is er een unieke rondleiding door de digitale wereld die Nineties Productions speciaal voor deze voorstelling ontwikkeld heeft.

  • Nederlands
  • Online

Aanvangstijd(en):

maandag 14 juni 15:00⁠–⁠15:30
OnlineHet Imaginaire Eiland
0

Deel deze pagina