Radio Sancha

WaterRuis

20 minuten
Fanbandje
Als je over het strand loopt hoor je het ruisen van de zee. Maar heb je je ooit afgevraagd wat er aan de andere kant gebeurt? Duik in WaterRuis met ons mee onder water en luister wat daar allemaal te horen is. Want geluid is onder water overal.
Walvissen kunnen dwars door oceanen met elkaar praten. Zouden zij elkaar ook missen, als ze niet bij elkaar op bezoek mogen?

Radio WaterRuis is een 4 delige podcast serie voor kleine én grote mensen over geluid onder water. Voor deze aflevering, speciaal ontwikkeld voor Oerol, gaan radiokunstenaar Noortje Sanders en circusartiest Camille Paycha die honderden kilometers bij elkaar vandaan wonen via geluid, verbeelding en acrobatische beweging in zee op zoek naar Terschelling en naar elkaar.Je kunt Waterruis bekijken via deze link.

Heb je vakantie en even niks te doen? Download het doeblaadje en doe mee met de opdracht. Smaakt het naar meer? De andere afleveringen vind je terug op de pagina van Radio Waterruis. Op die pagina zijn de bijbehorende doeblaadjes ook te downloaden.

Concept: Noortje Sanders, Camille Paycha
Tekst en voice over: Noortje Sanders
Choreografie en spel: Camille Paycha
Muziek: Sebastiaan Bax
Design: Noortje Sanders
Editing:
Noortje Sanders

Mede mogelijk gemaakt door Metaal Kathedraal en de Waterschool Utrecht

Terug naar Radio Sancha op Het Imaginaire Eiland

Bekijk, luister en doe mee met Waterruis

    Deel deze pagina