Mezrab: storytelling

Kort en krachtige kennismaking met storytelling

Storytelling
BT de Betonning
Mezrab, het huis voor storytelling, neemt haar beste vertellers mee naar het eiland, om jou alle hoeken van storytelling te laten zien. Van verhalen voor kinderen tot krachtige Perzische mythes van het Koningsboek, van hilarische en intieme waargebeurde verhalen tot een mix van storytelling met muziek, dans en theater. Op zondagochtend 23 juni vertellen we verhalen speciaal voor kinderen.

Verhalen vertellen is een belangrijk onderdeel van het theater. Van het koor dat tijdens Griekse tragedies het publiek van essentiële informatie voorzag, tot aan het voordragen van een monoloog in het moderne theater. In de loop der eeuwen is storytelling als kunstvorm in Europa in de vergetelheid geraakt, maar de tij is aan het keren en veel artiesten hebben deze kunstvorm herontdekt. Gelukkig maar, want hoe mooi is het als slechts één verteller het hele publiek door het verhaal meeneemt in een andere wereld.

In het theaterprogramma kun je vertelvoorstellingen zien van Mezrab, terwijl je op de Betonning kennis kunt maken met korte en krachtige verhalen, van traditioneel tot ultramodern.

Sommige verhalen zijn in het Nederlands, andere verhalen worden verteld in het Engels.

Volg Mezrab: storytelling
  • Meertalig
  • Ja

Aanvangstijd(en):

vrijdag 14 juni15:45
WestBT de Betonning
maandag 17 juni18:00
WestBT de Betonning
dinsdag 18 juni15:45
WestBT de Betonning
vrijdag 21 juni15:45
WestBT de Betonning
vrijdag 21 juni18:00
WestBT de Betonning
zaterdag 22 juni18:00
WestBT de Betonning
zondag 23 juni10:30
WestBT de Betonning

Hoe kom ik op deze locatie?

Deel deze pagina