Joost van Bellen & Friends

Nachtdier op Boevenpad

Wandelend Nederland cultureel erfgoed, dj en schrijver Joost van Bellen heeft tijdens de pandemie zijn roman Nachtdier geschreven. De bestseller bleek een ode aan zijn liefde voor de nacht en een zoektocht naar waarom hij in godsnaam een dj geworden is.

Joost van Bellen schreef bestseller Nachtdier: een ode aan zijn liefde voor de nacht en een zoektocht naar waarom hij in godsnaam een DJ geworden is. Nachtdier op Boevenpad is een knotsidioot en soms bloedserieus programma ter ere van deze roman en de vrijheid die je alleen in de nacht kan vinden.

Verwacht onder meer: oorkietelende soundscores door de wereldberoemde catwalk-muziekmakers Star Studded Studio’s, een verdwaald paard, Van Bellen en slide-gitaar-virtuoos The Doek of Hazzard, zeven levende teddyberen, De Hardrock Karaoke Band (waarbij jij kan shinen) en een urenlange knallende back2back DJ-set van DJ Wannabe A Star met Joost. Mocht je in een van de boekhandels op Terschelling een exemplaar van Nachtdier in bezit kunnen krijgen, dan signeert Joost die persoonlijk zodra je hem in z’n lurven grijpt!

"Nachtdier is het literaire equivalent van een gore kroegentocht bedwelmd door drank, drugs en exotische figuren. Een ode aan het letterlijke en figuurlijke donker, kwetsbaar gebracht door de ongekroonde koning van de nacht." Raven van Dorst "Nachtdier doet me denken aan de beste romans van Tom Wolfe.

Een bedwelmende, hedonistische rollercoaster rit door de krochten van het nachtleven en de geest van Joost van Bellen." Michiel van Erp “Joost van Bellen schotelt ons een hoofdpersoon voor die tegenstrijdig is als de nacht zelf: een schaap in wolfskleren, zoet en stout, gevoelig en ongrijpbaar. Nachtdier is vol van naderend van onheil of orgasme, zowel een verzinsel als levensecht.” Linda Duits

 • Categorie
  Muziek
 • Toegang
  Festivalbandje
 • Duur
  60 minuten
 • Locatie
  de Betonning
 • Locatie type
  Buiten
 • Toegankelijkheid
  Blind/slechtziend, Rolstoelgebruiker, Slecht ter been

Speeltijden

dinsdag 14 juni - 14:00
West: de Betonning
dinsdag 14 juni - 17:00
West: de Betonning
dinsdag 14 juni - 19:00
West: de Betonning