INNOFEST

Oerol Test Teevee

Talks
Webshop
60 minuten
De Innofest Testbox is tot en met 5 juni in de webshop te bestellen. Tijdens Oerol Test Teevee staat elke dag een andere duurzame voedselinnovatie centraal. In de Innofest Testbox zitten voedselproducten, -vraagstukken of -ontwikkelingen die we tijdens een interactieve liveshow (be)proeven. Jouw mening geeft de ondernemers van morgen een grotere kans op succes in het supermarktschap. Zet je smaakpapillen in voor verandering!
Het publiek probeert de producten uit en geeft live feedback. Tijdens dit proeven zal host Wilbert of Linda een interactieve talkshow hosten waarbij de ondernemer zelf ook aanwezig is. Elke dag staat tijdens Oerol Test Teevee een andere duurzame voedselinnovatie afkomstig uit de Innofest Testbox centraal.
In de box zitten producten van ondernemers met een blik op de wereld van morgen. De input van het publiek helpt deze ondernemers om een betere product-market fit te verkrijgen, zodat zij een grotere kans hebben op succes in het (online) supermarktschap.

Wil jij je laten verrassen door een nieuw ingrediënt of de uitkomst tegen voedselverspilling? Wil jij jouw smaakpapillen inzetten voor verandering? Kom naar Innofest Test Teevee!

Credits

Artiest:  Innofest 
Host:  Wilbert van de Kamp 
Host:  Linda Vermaat 
Productie:  Rob van Wegen 
Publiciteit:  Jurre Plantinga 
Content manager:  Lika Verploegen 
Zakelijke leiding:  Christiaan Glerum 
Organisatie:  Simone Schoutens 
Organisatie:  Melanie Kamping 
Organisatie:  Dennis Sieperda 
Organisatie:  Soraia Rodrigues 
Productie:  Rob van Wegen 
Productieleider:  Rob van Wegen 
Volg INNOFEST
  • Nederlands
  • Online
  • Alle leeftijden

Deel deze pagina