De Smaak van het Eiland recepten

Fanbandje
Heimwee naar het eten van de Betonning of de Westerkeyn? Slow Food Youth Network interviewde vijf cateraars die op onze festivalterreinen zouden gaan koken. De cateraars hebben een recept gedeeld dat je zelf eenvoudig kunt maken om het Oerol-gevoel in huis te halen.

Zeekraal mayonaise van ’T Lokaal, Chocolade dadeltaart van de Bionier, Shak Shuka van Wereldkoks en Wildplukpesto van Flang in de Pan. Maar ook een kijkje in de keuken van One For The Road, die al jaren de backstage catering van Oerol verzorgt en daarmee de buiken van artiesten, vrijwilligers en medewerkers vult, maar ook het restaurant in de Barn runde.

Klik hier voor de recepten en interviews, laat je verassen en eet smakelijk!

Concept: Oerol en Slow Food Youth Network
Interviews en vormgeving: Saskia Littooij

Bekijk alle 'De Smaak van het Eiland' recepten

    Deel deze pagina