Babs’ Woordsalon

Woordelijke jamsessie

Talks
BT de Betonning
Babs Gons en haar muzikale mede-host Mirte Hartland nodigen dagelijks weer een bonte stoet van acteurs, schrijvers, columnisten, spoken word-artiesten, singer-songwriters en rappers uit om het festival en het eiland op poëtische en vooral zeer ontspannen manier te bespreken, te bedichten en te bezingen.

In een woordelijke jamssessie van een uur bundelen de verschillende gasten hun taalvirtuoze krachten en nemen ze je mee op reis naar de wonderlijke wereld van het gesproken, geschreven en gezongen woord. Babs Gons, oprichter van Poetry Circle Nowhere en pionier op het gebied van spoken word, stond met Babs’ Woordsalon het afgelopen jaar op vele festivals waaronder Lowlands, ook is de woordsalon op een vaste avond in de Melkweg te Amsterdam.

Nu strijkt Babs’ Woordsalon neer op Terschelling en zullen naast acteurs, muzikanten en theatermakers uit Oerol voorstellingen ook dichters en spoken word-artiesten uit het grote adressenboek van de host en spoken word-collectief Poetry Circle Nowhere plaatsnemen op de banken van deze literaire muzikale revue.

Credits

Mede mogelijk gemaakt door:  Letterenfonds 
Volg Babs’ Woordsalon
  • Language no problem
  • Ja
  • Alle leeftijden

Aanvangstijd(en):

vrijdag 14 juni18:00
WestBT de Betonning
zaterdag 15 juni18:00
WestBT de Betonning
zondag 16 juni18:00
WestBT de Betonning
dinsdag 18 juni18:00
WestBT de Betonning
woensdag 19 juni18:00
WestBT de Betonning

Hoe kom ik op deze locatie?

Deel deze pagina