Programmeren op uitnodiging

De programmering van Oerol vindt plaats op uitnodiging van het festival. De programmeurs scouten zelf acts en voorstellingen. Makers voor onze Expeditieprojecten worden ook door het festival of een gast curator gescout.

De programmering van Oerol vindt uitsluitend plaats op uitnodiging van het festival. De programmeurs scouten de acts/voorstellingen zelf. Mocht je je werk toch onder de aandacht van de programmeurs willen brengen dan kun je een mail sturen.

Geef in je mail een korte omschrijving van het project en stuur deze inclusief link naar je website of youtube-kanaal naar programma@oerol.nl.
Specifieke informatie over de programmering van onze Expedities vind je hier.

  • Gezien het grote aantal aanmeldingen en de specifieke keuzes die het festival maakt is de kans op opname in het festival programma zeer gering. Als het artistieke team toch geïnteresseerd is, nemen ze binnen twee weken contact met je op. Mocht je niets van ons horen, dan kun je er vanuit gaan dat het project niet in het festivalprogramma opgenomen zal worden. Het is helaas niet mogelijk hierover nader te corresponderen.

Dit vind je misschien ook nuttige informatie

Informatie voor Professionals

Jaarlijks presenteren gerenommeerde artiesten en jong aanstormend talent hun werk tijdens het Oerol Festival. Oerol Festival heeft een uitgebreid theater-, expeditie-, muziek- en pop-up theaterprogramma.

Deel deze pagina