Informatie voor Professionals

Jaarlijks presenteren gerenommeerde artiesten en jong aanstormend talent hun werk tijdens het Oerol Festival. Oerol Festival heeft een uitgebreid programma van locatiekunsten met theater, storytelling, expedities, muziek en performance.

Professionals & Oerol

Jaarlijks presenteren gerenommeerde artiesten en jong aanstormend talent hun werk tijdens het Oerol Festival. Oerol Festival heeft een uitgebreid programma van locatiekunsten met theater, storytelling, expedities, muziek en performance.

Professionals eten backstage
Ben je al aangemeld als professional? Dan kun je nog steeds dinerbonnen kopen. Met je dinerbon kun je backstage eten met cast, crew en andere professionals bij Klein Westerkeyn.

*Het is niet meer mogelijk om een dinerbon te kopen

Netwerkmomenten

Professionals worden ook uitgenodigd voor twee exclusieve netwerkmomenten tijdens de festivalperiode: één op woensdag 15 juni om 17:30 uur en één op vrijdag 17 juni om 16:30 uur. Beide momenten vinden plaats op Festival Oord de Luwte. (Te vinden op de fietskaart hier.) Laat ons weten hoeveel professionals we kunnen verwachten door je hier in te schrijven. Heb je je niet ingeschreven maar wil je toch komen? Geen zorgen, je bent nog steeds welkom!

Op woensdag 15 juni om 17:30 uur zetten we de internationale programmering, partners en netwerken waar Oerol deel van uitmaakt in de schijnwerpers. Dit is ook een kans voor Nederlandse en internationale professionals om elkaar te ontmoeten.

We nodigen je uit om EXIT van Circumstances / Piet Van Dycke te zien vóór (om 16:00 uur) of na (20:00 uur) het netwerkmoment. Als je dat wil doen, koop dan zelf een ticket zodra je geregistreerd bent als professional.

Op vrijdag 17 juni om 16:30 uur richten we ons in samenwerking met Station Noord op kunstenaars en makers die actief zijn in Noord-Nederland. Na een kort netwerkmoment kunnen we in de Station Noord Hub een aantal werken zien die in het Noorden worden gemaakt.

We nodigen je uit om Hier valt niets te halen van Waba Sabi / Het Houten Huis / PeerGrouP te zien, ofwel vóór (14:30 uur) of na (21:00 uur, met Nederlandse gebarentaal vertolking) het netwerkmoment. Als je dit wilt doen, koop dan zelf een ticket zodra je geregistreerd bent als professional.

Wil je na het netwerkmoment tijdens het diner verder discussiëren backstage in Klein Westerkeyn, volg dan de onderstaande instructies om een dinerbon te kopen.

Professionals eten backstage

Ben je al aangemeld als professional? Dan kun je nu al dinerbonnen kopen! Dan kun je backstage eten met cast, crew en andere professionals bij Klein Westerkeyn.

*Om een dinerbon te kopen moet je ingelogd zijn met je Mijn Oerol-account.

Deel deze pagina