Informatie voor Professionals

Oerol is een perfecte gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten, nieuwe voorstellingen te ontdekken en makers te spreken over nieuwe projecten en hun plannen voor de toekomst.

De aanmelding voor professionals is gesloten

Oerol is onderdeel van veel waardevolle netwerken voor vakgenoten, makers en organisatoren. Kom naar ons festival en ontmoet mensen uit het nationale en internationale veld.

Er is een beperkte hoeveelheid plekken beschikbaar, daarom zal Oerol een selectie maken. Kijk voordat je je inschrijft of je tot een van de volgende twee categorieën behoort:

  • Fondsen en subsidiënten die geïnteresseerd zijn in makers en/of Oerol
  • Professionals die makers een podium kunnen bieden in binnen en/of buitenland

Meer informatie voor professionals

Geaccrediteerde professionals ontvangen een festivalbandje als toegangsbewijs tot het festival. Met dit festivalbandje kun je de festivalterreinen ontdekken, het muziekprogramma bewonderen en aan alle Expedities deelnemen.

Bovendien kun je als professional gebruik maken van onze speciale online voorverkoop. Er is tijdens het festival een speciale gastenkassa in het festivalhart de Westerkeyn, waar we je kunnen helpen met vragen over je kaarten of andere zaken.

Voor artiesten is Oerol natuurlijk de plek om je nieuwe voorstelling, project of muziek te maken en te presenteren. Dat gebeurt op uitnodiging van ons programmateam. Kijk op onze pagina met artiesteninfo voor de voorwaarden en meer informatie.

Toch nog vragen? Neem contact op via professional@oerol.nl of bel met 0562-448448.

Oerol is dé ontmoetingsplek voor theatermakers, nieuw talent en professionals uit het culturele veld.

meer info voor professionals

Tickets voor Professionals

Wil je als professional een voorstelling bezoeken tijdens Oerol? Hier vind je alle informatie.

Persaccreditatie 2019

Vertegenwoordigers van de media kunnen op deze pagina de persaccreditatie voor Oerol 2019 regelen.

Deel deze pagina