Informatie voor Professionals

Oerol is een perfecte gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten, nieuwe voorstellingen te ontdekken en makers te spreken over nieuwe projecten en hun plannen voor de toekomst.

Professionals op Oerol

Oerol is onderdeel van veel waardevolle netwerken voor vakgenoten, makers en organisatoren uit het nationale en internationale veld. Tijdens Oerol 2019 zullen geselecteerde professionals uit de volgende twee categorieën komen.

  • Fondsen en subsidiënten die geïnteresseerd zijn in makers en/of Oerol
  • Professionals die makers een podium kunnen bieden in binnen en/of buitenland

Hieronder vind je een overzicht van alle personen die zich als professional hebben geregistreerd voor Oerol 2019 en op welke data zij op het festival aanwezig zullen zijn. In verband met de privacyregels kunnen wij geen contactgegevens delen.

Klik hier voor de professionalslijst 2019

Meer informatie voor professionals

Geaccrediteerde professionals ontvangen een festivalbandje als toegangsbewijs tot het festival. Met dit festivalbandje kun je de festivalterreinen ontdekken, het muziekprogramma bewonderen en aan alle Expedities deelnemen.

Bovendien kun je als professional gebruik maken van onze speciale online voorverkoop. Er is tijdens het festival een speciale gastenkassa in het festivalhart de Westerkeyn, waar we je kunnen helpen met vragen over je kaarten of andere zaken.

Voor artiesten is Oerol natuurlijk de plek om je nieuwe voorstelling, project of muziek te maken en te presenteren. Dat gebeurt op uitnodiging van ons programmateam. Kijk op onze pagina met artiesteninfo voor de voorwaarden en meer informatie.

Toch nog vragen? Neem contact op via professional@oerol.nl of bel met 0562-448448.

Oerol is dé ontmoetingsplek voor theatermakers, nieuw talent en professionals uit het culturele veld.

meer info voor professionals

Tickets voor Professionals

Wil je als professional een voorstelling bezoeken tijdens Oerol? Hier vind je alle informatie.

Deel deze pagina