Tickets voor pers

Alle informatie voor vertegenwoordigers van de pers.

Online voorverkoop

Geaccrediteerde pers heeft recht op 1 perskaart per voorstelling en kan gebruik maken van de exclusieve online voorverkoop op 20 mei.

De bestelcode is dit jaar gekoppeld aan je persoonlijke account. Zodra je inlogt, herkent het systeem je automatisch. Je hoeft je code dus nergens meer in te voeren.

Bestelt iemand anders voor jou? Geef die persoon dan jouw abonnementscode. De code kun je vinden onder ‘Mijn Abonnementen’ wanneer je bent ingelogd. De bestelcode is de barcode van het persabonnement en begint met de letter P.

Geaccrediteerde pers ontvangt een gratis festivalbandje. Ook deze kun je met jouw persoonlijke account bestellen.

Tickets besteld voor 8 juni worden naar je opgestuurd.

Ook na de exclusieve voorverkoop kan je nog online tickets bestellen tot een dag voorafgaand aan de voorstelling (tot 22.00 uur). Houd er wel rekening mee dat er dan mogelijk geen kaarten meer beschikbaar zijn.

Kassa op de Westerkeyn

Er is een speciale gastenkassa op de Westerkeyn, dagelijks geopend vanaf 10.00 uur, waar je direct nog andere perskaarten kunt regelen.

Retourneren van perskaarten
Mocht je niet in staat zijn om voorstellingen te bezoeken, dan ontvangen we de daarvoor bestelde perskaarten graag zo vroeg mogelijk terug, om daarmee nog anderen van dienst te kunnen zijn. Je kunt zelf je perskaart in je account annuleren in het besteloverzicht.

Deel deze pagina