Tickets voor pers

Alle informatie voor vertegenwoordigers van de pers.

Er komt geen Oerol festival in 2020 'zoals men dat gewend is'.
Oerol onderzoekt een andere vorm. Je leest hier meer over in onze corona-update.


Online voorverkoop

Geaccrediteerde Pers heeft recht op 1 perskaart per voorstelling en kan gebruik maken van de exclusieve online voorverkoop voor Pers.

De bestelcode is dit jaar gekoppeld aan je persoonlijke account. Zodra je inlogt, herkent het systeem je automatisch. Je hoeft je code dus nergens meer in te voeren. Oerol gaat in 2020 volledig over op e-ticketing. Dit betekent dat je je kaarten dus niet meer fysiek hoeft te tonen. Oerol verstuurt met ingang van dit jaar dan ook geen voorstellingstickets meer. De e-tickets kan je vanaf je smartphone laten scannen op de locatie van de voorstelling.

Bestelt iemand anders voor jou? Geef die persoon dan jouw abonnementscode. De code kun je vinden onder ‘Mijn Abonnementen’ wanneer je bent ingelogd. De bestelcode is de barcode van het persabonnement en begint met de letter P.

Geaccrediteerde pers ontvangt een gratis festivalbandje. Ook deze kun je met jouw persoonlijke account bestellen.

Retourneren van perskaarten
Mocht je niet in staat zijn om voorstellingen te bezoeken, doe dit dan zo vroeg mogelijk. We kunnen deze kaarten dan nog beschikbaar maken voor anderen indien nodig. Je kunt zelf je perskaart in je account annuleren in het besteloverzicht in [mijn oerol].

Deel deze pagina