Orkater / Via Berlin / Ragazze Quartet - Lost Tango

De Esperanza, ooit een glamoureus cruiseschip waar de muziek van Papa Tango hoogtij vierde, ligt nu in een haven te verroesten.

Actrice Meral Polat en tangokoning Carel Kraayenhof verrijken deze muziektheatervoorstelling, die het 10-jarig jubileum van Via Berlin – dat in 2009 op Oerol debuteerde met Een Mond Vol Zand – markeert.

Anna keert na jaren terug op het schip, waar haar vader krampachtig probeert vast te houden aan zijn glorietijd. Frustratie, wanhoop, verlangen, weemoed, pijn en liefde klinken door in de confrontatie met haar vader en haar jongere zussen, en in de meeslepende muziek.
In Lost Tango bepalen twee tangovarianten de sfeer: de modern-klassieke 'tango nuevo' van Astor Piazzolla en de hedendaagse ‘tango rupturo’ van Julián Peralta. De dubbelzinnigheid van de tango, met haar historie van armoede, heimwee en glamour, wordt in haar volle rijkdom ingezet. Het Ragazze Quartet wordt voor deze jubileumvoorstelling aangevuld met het befaamde tangotrio van Carel Kraayenhof.

za 15 juni - 15:00
zo 16 juni - 11:30, 15:00

do 20 juni - 11:30
za 22 juni - 11:30

zo 23 juni - 11:30, 15:00

Per All-in arrangement kies je twee voorstellingen uit. Kies de datum + tijdstip van jouw voorstelling naar keuze. De rest van de voorstellingen geselecteerd voor All-in vind je hier.

Deel deze pagina