Oerol en stagiairs

Op deze pagina vind je alles over stages bij Oerol

Stage bij Oerol

Op dit moment zijn er geen stages beschikbaar bij Oerol.

Oerol biedt al jaren stageplekken aan op verschillende plekken binnen de organisatie. Wij vinden het belangrijk dat studenten goed worden opgeleid in de praktijk. Daarom begeleid Oerol jou actief tijdens je stage.

Je gaat meewerken aan de productie van het grootste locatietheaterfestival van Europa, in een brede organisatie vol gepassioneerde makers en producenten. En dat allemaal op het prachtige eiland Terschelling!

Vrijwilligers

Elk jaar in juni breidt de Oerol crew zich uit met zo’n 1000 vrijwilligers die helpen om Oerol tot een succes te maken. Al deze mensen zijn nodig voor onder meer de opbouw en afbouw, bij de kaartcontrole, als verkeersregelaar of fietsenarrangeur of bij de kaartverkoop.

Maar je kunt ook aan de slag als barista of bartender, meewerken bij de crewcatering of als kok in onze restaurants op de festivalterreinen. En anders hebben we nog heel veel andere klusjes om uit te voeren op ons festival! Wil je ook komen meewerken? Schrijf je dan nu in voor onze speciale nieuwsbrief, zodat je als eerste weet wanneer en waar je je kunt inschrijven!

Deel deze pagina