Oerol Zakelijk

Uw onderneming samen met Terschellinger natuur en Oerol cultuur is een inspirerende samenkomst met gegarandeerde unieke belevingen.

Er komt geen Oerol festival in 2020 'zoals men dat gewend is'. Oerol onderzoekt een andere vorm. Je leest hier meer over in onze corona-update.

Samenwerken is Oerol

Als een van de grootste locatietheaterfestivals in Europa onderscheiden wij ons in vernieuwing, kwaliteit en duurzaamheid. Jaarlijks komen er 50.000 mensen naar Terschelling om zich in de tijdelijke Oerol-samenleving te bewegen. Oerol werkt nauw samen met (eilander) ondernemers, zodat gezamenlijke doelstellingen bereikt kunnen worden. Een duurzame verbinding waarin bedrijven de unieke waarde van Oerol kunnen ervaren. Het is dankzij de vele bijdragen van (eilander) ondernemers, dat Oerol werkt. Samenwerken is dan ook ons motto.

Word deel van het netwerk eilander ondernemers als Supporter van Oerol en ontdek hoe het is om op een eiland te ondernemen.

Oerol Zakelijk: het geheel van Supporters van Oerol, sponsoren en andere ondernemers die Oerol ondersteunen uit sympathie en als dank voor de (economische) roering die het grootste festival voor locatiekunsten brengt ieder jaar.

Vragen? Onze fondsenwerver Tessa beantwoordt ze met alle plezier. Stuur een mailtje naar tessa@oerol.nl of bel 0562 448 448.

Supporters van Oerol

Zonder de Supporters van Oerol geen Oerol!

Sponsoren van Oerol

We zijn altijd op zoek naar inspirerende samenwerkingen met creatieve, duurzame en betrokken organisaties.

Sponsors & Partners

Met dank aan onze partners!

Deel deze pagina