Nieuws  19 juni 2021

Oerol XTR

Deze tijd vraagt om een nieuwe manier van kijken. Daar willen wij gehoor aan geven. We laten de pandemie langzaam achter ons en moeten ons zien te verhouden tot een nieuwe praktijk. Alles is hetzelfde, maar toch ook anders.

Zoals je in ons fluïde manifest kunt lezen, willen we met elkaar denken over wat ons Festival, met zijn ongekende omvang, waarde en impact, is en kan zijn, nu en in de toekomst. Voor een breed, divers en veelkleurig publiek. Op het eiland, maar ook meer en meer daarbuiten.

Je leest, hoort en ziet de OerolXTR. Een digitaal verlengde van het Oerol Festival, waarin de geest van Oerol doorklinkt. Het hele jaar door. Bij OerolXTR komen talentvolle makers, artiesten en partners aan het woord. Zij bieden nieuwe inzichten en verfrissende toekomstperspectieven in tekst, beeld en geluid. Ga je het avontuur met ons aan?

In de tweede Oerol XTR vind je een verslag van theatermaker Rik van den Bos, tips van Froukje, een hoorspel van Project Wildeman en George en Eran gaan met elkaar in gesprek over veganisme.

Naar Oerol XTR #2 (dis)connect

Deel deze pagina