Over Oerol

Vrijwilligers

Als vrijwilliger lever je een onmisbare bijdrage aan Oerol en beleef je het festival op een unieke wijze.

Zo werkt het

Wil jij als eerste op de hoogte zijn wanneer je je kunt aanmelden? Meld je dan hier aan voor de Vrijwilligers-nieuwsbrief of bekijk onze Facebookpagina!

Vrijwilliger op Oerol: zo werkt het. In juni breidt de Oerol crew zich uit met zo’n 1000 vrijwilligers die helpen om Oerol tot een succes te maken. Zonder jou bestaat er geen Oerol!

Wil jij jouw onmisbare bijdrage leveren aan Oerol en het festival zo op unieke wijze meemaken? Meld je dan aan als vrijwilliger voor Oerol! Op deze pagina vind je alle informatie over wat het werk als vrijwilliger inhoudt.

Maar, wat krijg jij daar voor terug?

In ruil voor jouw inspanningen ontvang je van Oerol:

  • een gratis campingplaats (op dag van aankomst, vertrek en werkdagen)
  • een medewerkersbandje (waarmee je ook toegang hebt tot de festivalterreinen en expedities)
  • een lekkere lunch en/of diner op de dag dat je werkt
  • korting op drankjes in het Oerol Café op de Westerkeyn
  • het enige echte Oerol crew-shirt
  • 50% korting op het huren van je fiets
  • en last but not least: 50% korting op voorstellingstickets als je 6 tot 13 dagen werkt en wel 75% korting als je meer dan 13 dagen werkt.

Tijdens Oerol werk je in een hecht en divers team van vrijwilligers. Omdat er tijdens Oerol zo’n duizend mensen vrijwillig aan de slag gaan, vinden we het belangrijk dat iedereen zich gezien en gehoord voelt. Daar zetten we ons met het hele team hard voor in. We vinden het een eer dat je onderdeel wilt worden van ons festival. Je ontmoet veel nieuwe gezellige mensen, je krijgt een kijkje achter de schermen van een heel bijzonder festival en je hebt daarnaast alle tijd om je helemaal onder te dompelen in al het moois dat het eiland je te bieden heeft.

Reis en Verblijf

Camping
Op Oerol

We boeken jouw campingplaats op Terschelling op één van onderstaande campings voor de dagen dat je als vrijwilliger op Oerol aan het werk bent (vanaf je aankomstdag tot je vertrekdag). We boeken een plek zonder stroom. Wil je toch stroom? Dan kun je dit in overleg en tegen betaling zelf met de campingbeheerder regelen, indien dit een mogelijkheid is op de camping waar je slaapt.

LET OP: deze campingplaatsen zijn bedoeld voor kleine tentjes (2 tot 3 personen). Voor grote tenten is helaas geen plaats.
In het aanmeldformulier kun je aangeven naar welke camping jouw voorkeur uitgaat.

De boot
Om op Terschelling te komen neem je de boot vanuit Harlingen Haven. Schrijf even op welke aankomst- en vertrekdatum je hebt opgegeven, zodat je de juiste boot kunt boeken. Doe dit zo snel mogelijk.

De boot boek je via www.rederij-doeksen.nl. De kosten voor de overtocht zijn voor eigen rekening. Je kunt de datum en tijd van je bootticket eventueel wijzigen, zolang je dit doet vóór de geboekte boot vertrokken is.

Deel deze pagina