Sponsoren van Oerol

We zijn altijd op zoek naar inspirerende samenwerkingen met creatieve, duurzame en betrokken organisaties.

Samen Oerol positioneren

Oerol ontstaat uit een zoektocht van honderden kunstenaars die op het eiland Terschelling creëren en presenteren. Projecten op het snijvlak van kunst, wetenschap en landschap brengen op een positieve manier een bijdrage aan maatschappelijke en filosofische kwesties. In een tijdelijke samenleving van 50.000 mensen op een relatief geïsoleerd eiland in de Waddenzee worden zinvolle ontmoetingen gecreëerd tussen kunsten, publiek en ondernemers.

Oerol biedt niet alleen de mogelijkheid je onderneming in deze tijdelijke samenleving te presenteren. Iedere partner is anders, dus iedere samenwerking zullen we in overleg vormgeven. We zijn altijd op zoek naar inspirerende samenwerkingen met creatieve, duurzame en betrokken organisaties.

Kom met ons in gesprek over de mogelijkheden door een mail te sturen naar Tessa Kloost via tessa.kloost@oerol.nl of te bellen naar 0562 448 448.

Supporters van Oerol

Zonder de Supporters van Oerol geen Oerol!

Sponsors & Partners

Met dank aan al onze sponsors en partners!

Vrienden van Oerol

Als Vriend van Oerol ben jij onderdeel van de hoofdsponsors van het Festival. Je draagt daarmee bij aan een stevige basis voor de productie van Oerol, zodat er elk jaar een bijzonder en verrassend programma samengesteld kan worden

Deel deze pagina