Sponsoren van Oerol

We zijn altijd op zoek naar inspirerende samenwerkingen met creatieve, duurzame en betrokken organisaties.

Er komt geen Oerol festival in 2020 'zoals men dat gewend is'. Oerol onderzoekt een andere vorm. Je leest hier meer over in onze corona-update.

Samen Oerol positioneren

Oerol ontstaat uit een zoektocht van honderden kunstenaars die op het eiland Terschelling creëren en presenteren. Projecten op het snijvlak van kunsten, wetenschap en landschap brengen op een positieve manier een bijdrage aan maatschappelijke en filosofische kwesties. In een tijdelijke samenleving van 50.000 mensen op een relatief geïsoleerd eiland in de Waddenzee worden zinvolle ontmoetingen gecreëerd tussen kunsten, publiek en ondernemers.

Oerol biedt niet alleen de mogelijkheid je onderneming in een tijdelijke samenleving te presenteren. Iedere partner is anders, dus iedere samenwerking zullen we in overleg vormgeven. We zijn altijd op zoek naar inspirerende samenwerkingen met creatieve, duurzame en betrokken organisaties.

Kom met ons in gesprek over de mogelijkheden door een mail te sturen naar onze fondsenwerver via steun@oerol.nl of te bellen naar 0562 448 448.

Supporters van Oerol

Zonder de Supporters van Oerol geen Oerol!

Sponsors & Partners

Met dank aan onze partners!

Vrienden van Oerol

Dit jaar is jouw vriendschap belangrijker dan ooit voor ons

Deel deze pagina