Praktisch

Oerol & Kinderen

Oerol is een unieke speeltuin voor volwassenen en kinderen. Overdag is er van alles te doen voor kids op de festivalterreinen. En onze Pop-up performances staan garant voor kleurrijke herinneringen voor het leven.

De festivalterreinen

De festivalterreinen zijn een speelparadijs, niet alleen voor jou, maar ook voor kinderen tot 12 jaar. We hebben ervoor gezorgd dat je je kids zorgeloos kunt meenemen. Ook hebben we aan de praktische zaken gedacht. Op beide terreinen kun je bij de bar een lekkere ranja bestellen en staat er een kinderstoel voor je paraat. Er is de mogelijkheid om je kind te verschonen op een verschoonkussen en je kunt zelfs een flesje opwarmen in de magnetron! Bij de merchandise zijn naast leuke kinder t-shirts en rompertjes speciale Oerol oorbeschermers voor kinderen te verkrijgen.

Kabouterwandeling en kinderopvang

Naast het uitgebreide programma dat Oerol al biedt, heeft Terschelling ook het mooiste strand van Nederland waar je lekker kunt uitwaaien. Daarnaast is de kabouterroute in Bos Hoorn ook een aanrader.

Willen de ouders zelf even naar een voorstelling zonder de kinderen? Dan kun je met een gerust hart naar kinderboerderij Hooivak, waar ze ook een kinderopvang hebben.

Wat is handig om te weten over Het Hooivak?

  • Het Hooivak is elke dag open van 10.00 uur tot 20.00 uur.
  • Ouders vullen een formulier in met een aantal vragen betreffende hun kind, bereikbaarheid, tijd etc.
  • De minimumleeftijd is 3 jaar.
  • De kosten zijn € 6,50 per uur per kind incl. drinken. Middageten en avondeten kost € 5,50 per maaltijd/per kind.
  • Pinnen is helaas niet mogelijk, graag contant betalen of via de bankieren-app.

Wat kunnen de kinderen o.a. doen bij het Hooivak?

Pony rijden, konijnen aaien, geiten voeren, kippen voeren, boter maken, graan malen, verkleden, timmeren, kleien, kleuren, touw springen, ballen gooien, spelen in de zandbak , het kookhuis en in de knuffeldierenhoek, lammeren en kalveren de fles geven, jonge geiten, eendenkuikens en kippenkuikens zien, schaken en dammen.

Kies voor familiegemak met Oerol All-in

Sinds enkele jaren biedt Oerol het gemak van All-in. Met dit arrangement ben je verzekerd van je boottickets, huurfiets, campingplek, festivalbandje en theaterkaartjes voor de volwassenen. Speciaal voor families met kinderen tot 12 jaar is er Rent-a-Familytent compleet met volledig ingerichte familietent.

Vertel me meer over Oerol All-in

Deel deze pagina