Oerol Dagkrant

De dagkrant is digitaal en iedere dag online te lezen. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de dagkrant dagelijks in je mailbox.

Alle edities 2021

De Dagkrant ken je misschien in papieren vorm, maar dit jaar lees je hem online. Hij geeft je dagelijkse updates van de activiteiten op Het Imaginaire Eiland en hij vertelt je precies op welke tijden je achter je laptop moet zitten voor een voorstelling, podcast, concert of clip. In de Dagkrant komt alles samen: praktische informatie, inhoudelijk leesvoer en het eilandgevoel.

In de Dagkrant lees je out-of-the-box artikelen over de makers op Het Imaginaire Eiland en over de makers die achter de schermen werken aan nieuw materiaal op Terschelling. Verwacht onder andere leuke en interessante items met Willem de Bruin & Likeminds, Kompagnie Kistemaker, BERG&BOS, Nineties Productions, PolakVanBekkum, Mezrab, Froukje en Sien Vanmaele.

Je vindt de digitale Dagkrant op Het Imaginaire Eiland. Tussen 11 en 20 juni staat er elke dag vanaf 08.00 uur een nieuwe uitgave voor je klaar via de speciale pin en knop op het digitale platform. Voor de zekerheid sturen we hem ook elke dag naar je op. Precies op tijd voor bij je eerste bakje koffie.

Foto: Marleen Annema

Lees 'm nu

Deel deze pagina