Praktisch

Oerol Ambassadeurs

Je kent het wel. Je komt vol inspiratie terug van Oerol en je wilt dit gevoel met zoveel mogelijk vrienden delen.

We hebben het over het delen met al die vrienden die jij via WhatsApp, Instagram of Facebook liet meegenieten, maar die niet voelden wat jij meemaakte op Terschelling. Daarom ben jij de ideale Ambassadeur voor ons festival.

We snappen heel goed dat je hen überhaupt niet in twee minuten kan uitleggen wat jij in die tien zomerse dagen beleefde op Terschelling. Je vervalt al snel in clichés: “Had je bij moeten zijn”, “Oerol moet je ervaren om het te begrijpen” of “Terschelling is helemaal niet zo ver reizen”. En daar is de lol ook gauw van af.

Daarom maken we het een stuk leuker voor je om ons festival in je netwerk te pluggen. En we belonen je daar ook graag voor, omdat we veel waarde hechten aan jouw rol als ambassadeur van Oerol. Meld je nu aan en verdien leuke beloningen!

Ja, ik word ambassadeur!

Zo werkt het

Via ons ambassadeursprogramma kun je vrienden en familie uitnodigen om festivalbandjes te kopen met een fijne korting. Elke keer dat iemand via jou een aankoop doet, spaar je punten. Deze punten kun je omwisselen voor mooie beloningen. Wat denk je bijvoorbeeld van een Oerol T-shirt, een unieke Oerol-bag van gerecycled festivalmateriaal of een Oerol All-in arrangement?

Je hoeft je alleen maar aan te melden om ambassadeur voor Oerol te worden. Je krijgt dan vanzelf de juiste informatie om aan de slag te gaan.

Tot Oerol!

Deel deze pagina