Nieuws  13 juli 2020

Vakantie-update: alle info op een rijtje

Misschien lees je dit bericht al vanaf je vakantieadres of gewoon lekker thuis of in de tuin. Voor Team Oerol is de vakantieperiode aangebroken, hier vind je alle info, samen met een aantal tips zodat je van Oerol kan genieten tijdens je vrije dagen.

Aangepaste kantoortijden

We kijken er naar uit om weer aan de slag te gaan voor Oerol 2021, maar gaan eerst nog even genieten van onze vakantie. En als we werken, dan doen we dat momenteel vanuit huis.

Van 23 juli tot 25 augustus 2020 is ons kantoor gesloten en zijn we telefonisch niet bereikbaar. Vanaf dinsdag 25 augustus werken we grotendeels weer vanuit het kantoor in Midsland en zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Webshop

Onze webshop blijft gewoon open. Maar als je na 21 juli 2020 een bestelling plaatst in onze webshop versturen wij deze na 25 augustus 2020.

Een portie Oerol mee op vakantie? Dit zijn onze tips

In onze Vakantie-nieuwsbrief vond je een paar mooie kijk- en luistertips voor jouw portie Oerol tijdens je vakantie.

Geniet bijvoorbeeld van de podcasts of Eilandverhalen: inspiratie gegarandeerd!

Of check ons YouTubekanaal, daar vind je heel veel mooi werk dat te zien was op Het Imaginaire Eiland. Zo kan je daar onder andere alle afleveringen terugkijken van Het Kookeiland en de talkshows met onze hosts Jennifer en Dionne. Ook mooi: we hebben heel veel content toegankelijk gemaakt met audiodescriptie en/of gebarentolk.

Of je nu thuis gaat genieten of vanaf je vakantie-adres: Team Oerol wenst je een fijne vakantie!

P.S. Oerol 2021 is van 11 tot en met 20 juni, reserveer die data alvast in je agenda!

Nieuwsbrief gemist? Lees 'm hier!

Dit was Het Imaginaire Eiland

Vijf dagen lang was Oerol te zien en horen op Het Imaginaire Eiland! We blikken samen met jou terug op een onvergetelijke week.
13 juli 2020

Jouw voorpret voor Oerol 2021 begint nu!

De Smaak van het Eiland recepten

Elke dag smullen met een nieuw recept. Lokaal uit de keuken van Terschelling. Oerol, samen met Slow Food Youth Network Nederland www.sfyn.nl

Deel deze pagina