Nieuws  9 april 2021

Start kaartverkoop Oerol 2021 vrijdag 28 mei

Oerol Festival 2021 weer een stapje dichterbij

Vanaf donderdag 6 mei is het complete programma van Oerol te vinden op deze website!

En noteer alvast in je agenda:

Maandag 10 mei 20:00 uur
Start verkoop toegangsbandjes (voor Vrienden van Oerol vanaf donderdag 6 mei 20:00 uur)

Vrijdag 28 mei 20:00
Start kaartverkoop (voor Vrienden vanaf woensdag 26 mei 20:00 uur)


Alhoewel het Festival er anders uit komt te zien dan anders, is het programma bijna net zo groot als anders en kwalitatief zoals je dat van Oerol kan verwachten. De beperkte capaciteit van maximaal 50 bezoekers per programmaonderdeel zorgt er wel voor dat Oerol dit jaar minder bezoekers dan voorgaande jaren kan ontvangen.

Het thema van dit jaar is CONNECT, waarbij Oerol samen met de makers en bezoekers op zoek gaat naar hoe we verder gaan na de pandemie. Het geeft ons de kans om elkaar opnieuw te bevragen, en elkaar opnieuw te leren kennen. We kijken met nieuwe ogen naar onze samenleving, het landschap en de natuur. Zo zijn ook de voorstellingen op het Festival in een nieuw licht komen te staan. Er zijn nieuwe, hybride, wegen gezocht en voorstellingen die al op de rol stonden, hebben een andere context gekregen.

Het Imaginaire Eiland

Naast het fysieke programma is ook online op Het Imaginaire Eiland tien dagen lang programma te volgen. Zoals de dagelijkse ochtend- en avond talkshow, Het Kookeiland vanaf Tuin om Oost en Untitled_2021 van Nineties Productions dat ook wordt gemaakt op Terschelling. Toegang is bij het toegangsbandje inbegrepen of er kan een los ticket voor worden gekocht.

Vanaf vrijdag 9 april ligt de vergunningsaanvraag voor Oerol Festival 2021 ter inzage voor inwoners van Terschelling op het gemeentekantoor.

Deel deze pagina