Nieuws  4 juni 2019

Openingstijden van de Westerkeyn

Het kloppend festivalhart van Oerol, dat is de Westerkeyn. Dit jaar kun je een uurtje langer uitslapen, we beginnen steeds om tien uur 's ochtends.

Je kan iets langer blijven snoozen

Westerkeyn bezoekers opgelet, de openingstijden van festivalterrein de Westerkeyn zijn van 10:00 uur tot 00:00 uur. En dit festivalterrein is vrijdag 14 tot en met zaterdag 22 juni helemaal geopend voor iedere bezoeker met een festivalbandje. De jaren hiervoor ging deze feestelijke plek midden op het eiland open vanaf 9 uur 's ochtends. Dit is veranderd en vanaf dit jaar kun je een uurtje langer doen over je uitgebreide ochtendrituelen, om 10:00 uur staan de poorten van de Westerkeyn dus wa-gen-wijd open!

Ook goed om te weten

Mocht je je afvragen wat de Westerkeyn zoal te bieden heeft: je kunt er ontbijten, lunchen, drinken, dansen, avondeten én je bent er midden op het eiland. Er is hier altijd wel ergens plek voor je fiets én je kunt op dit festivalterrein ook terecht voor de kaartverkoop. De laatste zaterdag van Oerol 2019 sluiten we de Westerkeyn af met singer-songwriter Douwe Bob.

Tot Oerol!

Deel deze pagina