Nieuws  18 maart 2019

16 april: ondernemersmeetup Garantiefonds

Er is heel veel nieuws te vertellen en dat doet onze directeur Siart Smit liefst als eerste op het eiland zelf en in een informele, persoonlijke setting.

Heel veel nieuws!

Er is heel veel nieuws te vertellen en dat doet de nieuwe Oerol directeur Siart Smit liefst als eerste op het eiland zelf en in een informele, persoonlijke setting. Ook zal worden stilgestaan bij het afscheid van Jan Kooijman als bestuurslid van het CGFT.

Het bestuur van het CGFT en Oerol nodigen je daarom uit op dinsdag 16 april aanstaande in Café-restaurant de Groene Weide in Hoorn. De zaal is open om 18:00 uur en vanaf 18:30 uur is er de mogelijkheid om aan te schuiven voor een voedzame maaltijd. Vanaf 19:30 uur zal de informatieve avond van start gaan. De avond duurt tot ongeveer 20:45 uur en wordt afgesloten met een informele borrel.

We hopen op een enthousiaste opkomst en raden alle ondernemers aan om geïnteresseerde collega-ondernemers mee te vragen.

Heb je nog vragen? Kom gerust even langs op ons kantoor of mail met Roos Naves: roos@oerol.nl. Je kan haar ook mailen als je wilt aanschuiven voor de maaltijd.

Vol trots zien we overal de Oerol poster hangen op zichtbare en minder zichtbare plekken. Oerol is blij dat ook dit jaar de voorpret voor het festival voelbaar is op het hele eiland. De afgelopen maanden is er ook het één en ander veranderd binnen de organisatie van Oerol. De leden van het bestuur van het Cultureel GarantieFonds Terschelling hebben op hun beurt ook niet stilgezeten.

Al langere tijd bestond de wens om de samenwerking tussen Oerol en eilander ondernemers een nieuwe impuls te geven. Uit gesprekken bleek dat veel vaak jonge of net begonnen eilander ondernemers niet meer de hoge urgentie geven aan steun voor Oerol. Ook kwam naar voren dat vaak niet helder is wat Oerol allemaal kan betekenen voor ondernemers die het Garantiefonds ondersteunen.

Daarom is de afgelopen tijd veel gebrainstormd en nagedacht over een structurele vitalisering van het CGFT. Er zijn vergevorderde plannen om het karakter van dit unieke en eiland-eigen samenwerkingsverband aan te passen zodat het beter aansluit bij het huidige ondernemerslandschap van Terschelling.

Deel deze pagina