Nieuws  19 mei 2022

Vanaf maandag 23 mei te koop: bundels voor CJP-leden

Kom je voor het eerst naar Oerol Festival? We snappen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken uit het grote aanbod. In samenwerking met CJP bieden we drie verschillende bundels aan voor jongeren met een CJP-pas.

Je kunt nu met je CJP-pas een bundel halen voor Oerol Festival 2022. Als je een bundel koopt, krijg je tickets voor drie voorstellingen verspreid over drie dagen. Ook ontvang je een festivalbandje, waarmee je toegang hebt tot alle Festival Oorden. Elke bundel heeft een eigen thema en is speciaal voor jou samengesteld door de programmeurs van Oerol Festival. De prijzen van de bundels variëren tussen €63,50 en €66,50.

Bundel 1: #EXPLORE
Ben je iemand die graag reflecteert? Wil je voorstellingen zien die je stof tot nadenken geven? In de bundel #EXPLORE staan zelfontwikkeling en introspectie centraal. Drie voorstellingen dagen je uit om stil te staan bij actuele onderwerpen en verwarrende tijden. Een uitdagende bundel voor piekeraars.

Bundel 2: #ESCAPE
Handen, voeten en lijven stuwen, duwen en draaien... Laat je meevoeren met een spectaculaire dansvoorstelling, maak kennis met de nieuwe generatie circusartiesten en word betoverd door mimetheater. De expressieve bundel #ESCAPE bewijst dat je niet alleen met woorden, maar ook met beweging, unieke verhalen kunt vertellen.

Bundel 3: #EXPOSE
De drie muzikale voorstellingen in de bundel #EXPOSE gaan over identiteit en roots. Waar liggen jouw wortels? Hoe word je gevormd door je achtergrond? En hoe verhoud je je tot de huidige maatschappij? Luister naar de persoonlijke histories van twee eigenzinnige artiesten en duik in het bizarre en aangrijpende verhaal van een disco-icoon.

Foto: Marleen Annema

Koop hier je CJP-bundel!

Deel deze pagina