Nieuws  6 mei 2019

Programma 2019 online. Waar ga jij naartoe?

Het plannen kan beginnen: bekijk nu het officiële programma van Oerol 2019.

Kantelende perspectieven

Oerol laat dit jaar de vergezichten, de perspectieven van de makers, en ook hun zorgen en hoop voor de toekomst zien. Een wereld waarin je wordt uitgedaagd je eigen inzichten tegen het licht te houden. Een tijdelijke samenleving waarin iedere deelnemer telt en de verwondering centraal staat.

Naast een sterk vernieuwend aanbod van Theater, Pop-up performances en Expedities, is er muziek uit alle werelddelen te beluisteren.

Nieuw dit jaar zijn onder andere de Secret Garden Sessions. Deze concertreeks met neo-klassieke muziek van Nederlandse en buitenlandse artiesten vindt plaats in de idyllische omgeving van Zelfpluktuin Groenhof. Het geheel van Oerol Talks biedt ruimte voor reflectie voor zowel makers als bezoekers. Ook de kunstvorm spoken-word krijgt een eigen plek in verschillende onderdelen van de programmering.

Programma 2019

En nu is het tijd, de hoogste tijd, om de zomeragenda erbij te pakken. Want het programma van Oerol 2019 staat online. Wil jij weten waar jouw favoriete artiesten staan? Of waar je per se voorstellingstickets voor wilt hebben? Bekijk hier het programma.

All-in & Festivalbandje

En denk je: "Oerol, wat een gedoe!"? Met een All-in arrangement regel je in één keer alles voor Oerol 2019. Van boot tot fiets en van campingplek tot voorstellingstickets! Lees op de nieuwe website ook meer over het festivalbandje waarmee je al voor 26 euro naar Oerol kan. Let op: de All-in arrangementen vliegen als Juttertjes over de bar, dus schaf een All-in aan nu het nog kan.

Word nu nog onze Vriend!

Als Vriend van Oerol geniet je van heel veel voordeel. Het hoogtepunt van je nieuwe vriendschap is de voorrang die je hebt op de reguliere voorverkoop. Je kunt namelijk een week eerder kaarten kopen! Word nu Vriend van Oerol.

Kom in de stemming!

Muziek en meer
Met de Oerol 2019 Spotifylijst luister je naar alle artiesten die je gaat zien en horen op de Westerkeyn, de Betonning en tijdens de Secret Garden Sessions met o.a. Sarah Neufeld (Arcade Fire) en Orpheo McCord. Veel luisterplezier!

Volg Oerol ook op Instagram, Facebook en Twitter zodat je alles meekrijgt van het laatste Oerolnieuws.

Laatste tip

Nu je, je agenda toch bij de hand hebt. De volgende data zijn qua kaartverkoop belangrijk:

  • Vriendenvoorverkoop: 22 mei 20:00 tot en met 28 mei 19:00 uur
  • Algemene voorverkoop: 28 mei om 20:00 uur
  • Geen kaarten? Geen stress. Oerol is nooit helemaal uitverkocht. Meer lezen, kan hier.

Festivalbandje

Vanaf nu zijn festivalbandjes voor 2021 verkrijgbaar! De verkoop van Fanbandjes voor 2020 is inmiddels gestopt.

Vrienden van Oerol

Dit jaar is jouw vriendschap belangrijker dan ooit voor ons

Deel deze pagina