Nieuws  23 juni 2019

Uitreiking Joop Mulder Plak 2019

Drie kunstenaars die verrassend werk ontwikkelen in het Terschellinger landschap zijn genomineerd voor de Joop Mulder Plak 2019. Op 11 september wordt de winnaar bekend gemaakt in Harlingen.

Op 11 september aanstaande maakt Joop Mulder de derde winnaar op rij bekend van de naar hem vernoemde stimuleringsprijs. Voor het eerst wordt de Joop Mulder Plak
niet uitgereikt op het festival, maar tijdens een feestelijke bijeenkomst in Harlingen. De winnaar van de Joop Mulder Plak ontvangt een stimuleringsprijs waar een geldbedrag aan gekoppeld is. De hoogte van het bedrag varieert per jaar, alle donaties die voor 1 september 2019 zijn gedaan tellen mee voor de stimuleringsprijs van dit jaar.

Fiks bedrag voor talentontwikkeling


Sponsors, partners, Supporters en Vrienden van Oerol dragen al bij aan deze stimuleringsprijs. Samen zorgden zij er de afgelopen jaren voor dat de winnaar kon rekenen op een bedrag van meer dan 10.000 euro.

Wil je ook bijdragen aan de ontwikkeling van nieuw talent en met ons werken aan de toekomst van Oerol? Volg deze link om direct een eenmalige donatie te verrichten.

Zoek je meer informatie over de Joop Mulder Plak en de genomineerden van 2019 ? Lees dan verder op deze pagina.

Deel deze pagina