Nieuws  22 april 2020

Laat zien dat je fan bent van Oerol

We hebben een paar hele mooie T-shirts laten ontwerpen zodat jij kan laten zien dat je Oerol mist dit jaar.

Net als jij zijn we ontzettend teleurgesteld dat Oerol 2020 niet door kan gaan zoals we dat gewend zijn, we hebben wat traantjes weggepinkt. Maar het belangrijkste is dat iedereen gezond is en blijft. Toch kunnen we ons voorstellen dat jij wil laten zien dat je Oerol een warm hart toedraagt. En dat kan nu!

Onze huisontwerpster Else Boekema heeft namelijk speciaal voor de editie 2020 een aantal unieke Oerol T-shirts ontworpen. Elk T-shirt wordt met de hand gezeefdrukt met duurzame inkt. De zachte stof in de kleur Denim Blue is gemaakt van 70% duurzaam geteelde bamboestof en 30% biologisch katoen. Er zijn meerdere designs, zowel in een heren- en een damesmodel. Die wil je toch dragen?

Duurzame productie: alleen op bestelling

We houden de collectie bewust beperkt, omdat de productie dan zo duurzaam mogelijk kunnen uitvoeren: we maken alleen T-shirts op bestelling. Dat betekent dat het twee tot drie weken kan duren voordat
je het T-shirt in huis hebt.

Schaf je voor 1 juni je T-shirt aan, dus uiterlijk op 31 mei, dan garanderen we dat je deze in huis hebt voor 12 juni, de datum dat Oerol 2020 zou beginnen. Bestel je na 1 juni dan kunnen we dit niet meer garanderen en ontvang je de bestelling na 12 juni.

Met je aankoop steun je Oerol in deze bijzondere tijden. Daar zijn we je nu al dankbaar voor!

Wie weet loop je met je nieuwe outfit wel gelijkgestemde Oerolfans tegen het lijf in de periode van 12 tot en met 21 juni! Wel op 1,5 meter afstand natuurlijk.

Met je aankoop steun je Oerol in deze bijzondere tijden. Daar zijn we je nu al dankbaar voor!

Let op: Heb je ook een fanbandje voor Oerol 2020 besteld in onze webshop? Deze worden apart verzonden. Als je een combinatie bestelt van een fanbandje met ander(e) artikel(en) uit de webshop, versturen we eerst de overige artikelen. Het fanbandje sturen we je dan later op.

Deel deze pagina