Nieuws  20 mei 2019

Klaar voor de voorverkoop?

Vanaf 28 mei 20:00 uur kun je voorstellingstickets kopen tijdens de algemene voorverkoop. Dit kan onder Programma A-Z of Per dag

De checklist

Oerol heeft dit jaar veel voorstellingen geprogrammeerd waarin wij jou de vergezichten, de perspectieven van de makers, en ook hun zorgen en hoop voor de toekomst laten zien. Vanaf dinsdag 28 mei 20:00 uur kun je voorstellingstickets kopen tijdens de voorverkoop. Om ervoor te zorgen dat jij jouw favoriete voorstellingstickets kan kopen, hebben wij hier een checklijst zodat je voorbereid bent op deze voorverkoop.

  • Controleer jouw gegevens via Mijn Oerol.
  • Bekijk van tevoren het programma van 2019. Je kunt het programma per dag in zien, maar ook alfabetisch.
  • Maak op voorhand, aan de hand van het programma, voor jezelf een lijst met voorstellingen waar jij heen wilt.
  • Wij raden aan om Chrome en Firefox te gebruiken tijdens de voorverkoop. Onze website werkt met deze browsers het best. Maak je op dit moment nog geen gebruik van deze browser, dan zijn dit downloadlinks voor Chrome en Firefox.
  • Geen kaarten? Geen stress. Oerol is nooit helemaal uitverkocht. Tijdens het festival van 14-23 juni zijn er op het eiland zelf ook voorstellingstickets te verkrijgen. Meer lezen, kan hier.
  • Tip: via de veelgestelde vragen kun je ook veel vragen met bijbehorende antwoorden lezen.

Hulp nodig bij het bestellen?

Heb je bestelde voorstellingstickets niet ontvangen? Of is er iets anders waarbij je hulp nodig hebt. Geen zorgen. Je kunt dan het best contact opnemen met de helpdesk van FestivalTickets. FestivalTickets is onze kaartverkoop partner en regelt de handeling van de kaartverkoop van Oerol. De helpdesk is te bereiken via:

@ oerol@festivaltickets.nl

Kom in de stemming!

Muziek en meer
Met de Oerol 2019 Spotifylijst luister je naar alle artiesten die je gaat zien en horen op de Westerkeyn, de Betonning en tijdens de Secret Garden Sessions met o.a. Sarah Neufeld (Arcade Fire) en Orpheo McCord. Veel luisterplezier!

Volg Oerol ook op Instagram, Facebook en Twitter zodat je alles meekrijgt van het laatste Oerolnieuws.

Festivalbandje

Vanaf nu zijn festivalbandjes voor 2021 verkrijgbaar! De verkoop van Fanbandjes voor 2020 is inmiddels gestopt.

Vrienden van Oerol

Dit jaar is jouw vriendschap belangrijker dan ooit voor ons

Deel deze pagina