Nieuws  25 maart 2019

Insta-Oerol

Afgelopen week bereikten we een marketing mijlpaal. @Oerolterschelling doorbrak de magische grens van 10.000 volgers op Instagram

"Het is maar Instagram", horen we je denken.

Maar juist dit visuele medium is een goeie manier om al dat moois over Oerol te vertellen. We hebben een gigantische bibliotheek vol met uniek beeld dat wacht om gezien te worden. Daar zijn we de afgelopen maanden dus lekker mee aan de slag geweest.

Met resultaat: onze Insta-game is strong! Ook onze stories zijn vaker gevuld dan ooit. We nemen je daar in aanloop naar het festival vooral mee met kijkjes achter de schermen en voorproefjes van onze programmering.

Op deze manier bereiken we een jong publiek dat de weg naar Oerol steeds beter weet te vinden. En het lijkt alsof we voldoen aan een duidelijke behoefte: we kregen er in 4 maanden tijd maar liefst 1300 volgers bij.

We gaan de komende weken nog meer mooie content voor je maken, dus volg Oerol voor het laatste nieuws en de mooiste voorpret. Zijn er dingen die jij graag zou willen zien op onze Instagram? Laat het ons weten!

Deel deze pagina