Nieuws  22 juni 2019

Het slot van Oerol 2019

Op de laatste zondag van Oerol sluiten we het festival feestelijk af. Op de Betonning en op de Noordsvaarder dansen we tot de zon ondergaat.

Het begin van de toekomst

Zondagavond 24 juni vanaf 20:00 uur is het einde van Oerol 2019 echt in zicht. Met tranen van vreugde en van droefheid sluiten we het festival samen af. We vieren feest op festivalterrein de Betonning en op de Noordsvaarder.

Op de Betonning tilt NAFT onze voeten van de vloer met een mix van house, techno en de betere beats. Daarna dansen we op de Betonning "tot een uurtje of zonsondergang" op de funky toestanden van DJ Ingo The Gringo. Vanaf de Betonning zien we de zon in de zee zakken tot deze tijdens Oerol 2020 weer schijnt als nooit tevoren.

De Futuristen hebben in de rode dome op de Noordsvaarder tijdens het festival gewerkt aan hun Futuristische Manifest. Zondagavond om 20:00 uur maken zij hun revolutionaire intenties openbaar. Op de Noordsvaarder presenteren De Futuristen van het Nieuw Utrechts Toneel en De Nwe Tijd dit manifest voor de toekomst. Als deze klus geklaard is, vult de dome zich met muziek en dansen we op het zand van de Noordsvaarder de toekomstige tijd tegemoet. Heb je rode kleren, of iets met roodtinten, zoals rode kaplaarzen of een trainingsbroek met rode strepen aan de zijkant, trek die dan aan. We verwachten ook die meneer met dat geinige rode puntmutsje.

Het manifest van de Futuristen lees je via onderstaande knop.

Het Futuristisch Manifest

Deel deze pagina