Nieuws  4 november 2022

Doneer jouw ervaringen voor de nieuwe voorstelling van BOG.

Was jij tien jaar geleden getuige van de voorstelling BOG. een poging het leven te herstructureren? In deze voorstelling namen de net afgestudeerde twintigers van BOG. het leven onder de loep.

Voor even leek hun missie klaar en af, maar al snel begon het te knagen: net als het leven kon deze voorstelling nooit echt ‘af’ zijn. Ze namen zich voor om elke tien jaar een nieuwe poging te doen het leven te herstructureren. Waar ieders levensloop hen ook mocht brengen, elke tien jaar zouden ze weer bij elkaar komen om de voorstelling opnieuw te schrijven, tot de laatste van hen de laatste adem zou uitblazen.

Volgend jaar maken vier dertigers op Oerol Festival 2023 de balans op in de voorstelling BOG. 2. Ze beginnen met een witte bladzijde en schrijven het leven opnieuw uit. Voor het schrijven van de tekst verzamelt BOG. ervaringen van verschillende mensen, experts van het leven (jullie dus!), door middel van drie vragen.

  • Welke transformaties heb je in je leven meegemaakt?
  • Wat herhaalt zich in je leven?
  • Is er een object dat je bij elke verhuizing toch steeds weer meeneemt?


Hoe geef ik antwoord?
Meld je aan voor het ledenbestand van BOG. en ontvang deze vragen en andere vragen door het jaar heen. Of beantwoord als niet-lid bovenstaande vragen voor BOG. 2 door te mailen naar leden@bogcollectie.com.

Beeld: Moon Saris

Ledenbestand BOG.

Deel deze pagina