Nieuws  30 september 2020

Do I Move You - wel digitaal

Oerol heeft besloten het nieuwe festivalweekend Oerol Upcoming - Do I Move You op Terschelling in oktober niet door te laten gaan.

Leve internet!

De aangescherpte maatregelen ivm COVID-19 vanwege oplopende besmettingen hebben ervoor gezorgd dat ons -live- programma op Terschelling niet door kan gaan. Gelukkig staat niets ons digitale programma in de weg!

Van vrijdag 23 oktober t/m zondag 25 oktober kun je via Het Imaginaire Eiland -gratis- vier routes volgen en podcasts luisteren. Lees hieronder meer.

We bedanken je voor je vertrouwen, geduld en flexibiliteit! En we gaan zeker niet bij de pakken neerzitten: we laten snel weer van ons horen!


Foto: Dionne Verwey | Nynke Brandsma | Vormgeving: Elspeet

Digitaal programma vanaf vrijdag 23 oktober

Het programma zou bestaan uit twee fysieke routes op Terschelling en een digitale route via Het Imaginaire Eiland. Omdat kunst noodzakelijk is en blijft zal het digitale programma gewoon te zien en te beluisteren zijn vanaf vrijdag 23 oktober. Het programma wordt gratis aangeboden.

Er zijn o.a. vier Paquetten vanuit het thema ‘hoe strijdbaar ben jij’, een persoonlijke route samengesteld door vier makers: rapper, acteur en schrijver Akwasi, multidisciplinair design- en rapduo Lionstorm, de Afghaans-Nederlands schrijver en rapper Massih Hutak en Namibisch-Belgische singer-songwriter Shishani Vranckx.

Jennifer Muntslag gaat met een aantal makers in gesprek en je vindt er een audioverhaal van Ogutu Muraya. Een aantal performances van Het Imaginaire Eiland in juni die passen binnen het thema Do I Move You zullen worden toegevoegd.

Houd onze website in de gaten, abonneer je op onze nieuwsbrief of zet onze socials onder je favorieten voor het laatste nieuws!

Kantoortijden

Vanwege de aangescherpte maatregelen werken we allemaal weer grotendeels vanuit huis. Onze bereikbaarheid zal de komende weken beperkter zijn dan normaal. Op ons kantoor op Terschelling kunnen wij om die reden de komende periode geen bezoek ontvangen.

Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 09.00 en 16.00 uur.

Webshop

Onze webshop blijft gewoon open!

Deel deze pagina