Nieuws  14 juni 2022

Dagje Oerol Festival? Tips voor het laatste festivalweekend!

Last van FOMO nu je al die mooie beelden van het Festival ziet langskomen op social media? Niet getreurd: er staat nog genoeg programma op de planning in 't laatste festivalweekend. Pak je weekendtas in en kom een dag of weekend genieten op het eiland.

Koop een festivalbandje

Met je festivalbandje heb je toegang tot alle Festival Oorden een aantal performances en Expedities. Voor voorstellingen en deel van de Expedities dien je tickets te kopen. De combinatie van ticket met festivalbandje is niet meer verplicht.

Om je festivalbandje te kopen log je eenvoudig in via Mijn Oerol. Je koopt een e-voucher, die je tijdens het Festival omwisselt voor een kleurrijk bandje om je pols bij één van de servicepunten. Je vindt een servicepunt bij elk Oord.

In het laatste festivalweekend (17 t/m 19 juni) bezoek je met je festivalbandje nog zo'n 40 programmaonderdelen op de Oorden en andere locaties. Kom je zomaar een dagje aanwaaien en blijf je liever in de buurt van de haven? Check hier het weekendprogramma op de Betonning.

Kosten festivalbandje

Standaard€37,50
CJP€32,50
Kinderen 4-11€11,00
Kinderen tot 4 jaargratis


Foto: Marleen Annema

Festivalbandje kopen

Pak een mooie voorstelling mee

Zin en tijd om erop uit te trekken met de fiets? Tijdens het laatste festivalweekend staan er nog een heleboel voorstellingen op het programma op Oerol Festival, op allerlei prachtige locaties verspreid over het hele eiland.

Is jouw favoriete programmaonderdeel op dit moment uitverkocht? Elke ochtend om 08.00 uur gaan er weer vrijgekomen tickets in de online verkoop voor de eerstvolgende dag (bijvoorbeeld: op vrijdag om 08.00 uur komen er tickets voor zaterdag online). Pak je laptop, telefoon of tablet er 's ochtends bij en check de programmapagina op vrijgekomen tickets, wellicht staat jouw favoriet er weer tussen.

Focusweekend Visuele Taal
Tijdens het focusweekend Visuele Taal (17 t/m 19 juni) wordt een aantal programmaonderdelen voorzien van een schrijftolk en/of een tolk Nederlandse gebarentaal (NGT). Lees hier meer over het focusweekend.

Foto: Nichon Glerum

Bekijk het programma op 17, 18 en 19 juni

Bezoek het eilandprogramma

Wie 's avonds in partymodus staat, kan tussen 21.00 en 00.00 uur terecht bij Club W voor een stevige DJ-set. Ben je daarna nog steeds niet moe, dan staan Terschellinger horecaondernemers voor je klaar met eigen programmering. Niet alleen ‘s avonds trouwens, ze staan de hele dag voor je klaar. Wat een helden!

Er is voor ieder wat wils: van koffie tot een cocktail, van DJ's tot klankschalen. Ga bijvoorbeeld met Flang in de Pan op Wadexcursie, check Hessel en Tess bij de Groene Weide, dans op livemuziek bij 't Zwaantje op West of boek een ademsessie bij Hotel de Walvisvaarder.

Foto: Marleen Annema

Bekijk het eilandprogramma

Deel deze pagina