Nieuws  10 juni 2021

Beleef Oerol tien dagen lang vanuit huis

Vanaf vandaag is Het Imaginaire Eiland open!

We gaan vandaag van start met een digitaal programma op Het Imaginaire Eiland, ons eigen online platform. Toegangsbewijzen en tickets koop je op onze website, in je persoonlijke Mijn Oerol-account. Voor de twijfelaars: hiermee wordt bijgedragen aan de toekomst van makers en Oerol.

Het Imaginaire Eiland is tien dagen lang hét platform voor werk dat speciaal voor de online omgeving en voor Oerol is gemaakt. Met dagelijks een kwalitatieve, diverse programmering die de Oerol-sfeer bij jou thuis brengt.

Met een eenmalige aankoop van een toegangsbewijs is Het Imaginaire Eiland van 11 t/m 20 juni vrij te bezoeken. Hier vind je dagelijks voorstellingen, podcasts, concerten en clips. Voor een aantal voorstellingen is een apart ticket nodig: Spuug van God van Willem de Bruin/ Likeminds, Missie Márquez op weg naar het einde (deel 10, 11 en 12) van Kompagnie Kistemaker en Untitled_2021 van Nineties Productions. Deze voorstellingen zijn speciaal gemaakt voor Het Imaginaire Eiland. Ze hebben een vast startmoment, maar je kunt ze ook iets later bekijken.

Elke avond om 20.00 uur start de Talkshow, live uitgezonden vanaf Terschelling, waarin makers die op het eiland aan het werk zijn, aanschuiven. De ene avond tijdens De Avond In met Jennifer en Dean, de andere avond bij Vurige Gesprekken met Mara van Nes. Met unieke beelden van achter de schermen en live muziek. Ook zijn op Het Imaginaire Eiland drie concerten te zien, die in samenwerking met onze partner Motel Mozaïque zijn geprogrammeerd. De jonge, talentvolle artiesten S10, Anne-Fay en Gita Buhari nemen hun concert op in het landschap van Terschelling. Daarnaast wordt er om de dag een muziekclip gelanceerd van Froukje.

Beeld: Elspeet

Ga naar Het Imaginaire Eiland

Deel deze pagina