Nieuws  3 juni 2020

5 Manieren om het Oerol-gevoel naar je toe te trekken

Vanuit je huis Oerol vieren is natuurlijk net even anders. Daarom zorgen wij ervoor dat al jouw zintuigen worden geprikkeld door de sfeer van Oerol. We brengen het Eilandgevoel naar de wal.

1. Smullen met de Oerol Box

Haal de smaak van het eiland in huis met de Oerol Box; een doos vol typische Terschellinger lekkernijen. Zo worden alsnog al je zintuigen geprikkeld en zit je straks smullend te genieten achter je computer tijdens een bezoekje aan Het Imaginaire Eiland!

In samenwerking met eilander cateraars van het festival hebben we deze speciale Smaak van het Eiland Box samengesteld. Kies voor een variant zonder vlees of met. De voorraad is beperkt, dus wees er dus snel bij!

Heb je groene vingers? Als je de deze box aanschaft kan je meebouwen aan het project Land zonder Dijk zeekraal thuisexperiment van Studio Buiten Werking!

Ben je Vriend van Oerol? Check je mailbox voor een kortingscode voor de Vriendenprijs!

Bestel de Oerol Box

2. Knuffels uit Het Omhelzingspakket

Ken je iemand die wel een omhelzing kan gebruiken? Die je om welke reden dan ook een knuffel gunt? Geef dan het Omhelzingspakket cadeau: geef negen dagen lang elke dag een aanraakverhaal, een intiem ritueel waarmee je even een arm om iemand heen slaat.

Het Omhelzingspakket is een pakket van negen zeer korte audioverhalen die allemaal één aanraking beschrijven. Omdat ze zelf aanraking miste, is Emke Idema omhelzingen gaan beschrijven uit haar herinnering. Ze heeft ze zich zo levendig mogelijk voor de geest gehaald. In het Omhelzingspakket deelt ze er een paar uit haar verzameling.

De ontvanger van het Omhelzingspakket krijgt vanaf 12 juni iedere dag één verhaal in zijn of haar mailbox. Om te beluisteren, te lezen en met een speciaal gemaakte illustratie erbij.

Gemaakt door Emke Idema, met illustraties van Ank Daamen en geproduceerd door Heelal BV.

Bestel Het Omhelzingspakket

3. Testen met de INNOFEST Testbox

Er staat weer een groep gemotiveerde ondernemers te trappelen om hun innovatie verder te ontwikkelen en jij kunt daarin bijdragen!
Sluit je aan bij het INNOFEST testpanel en ontvang 6 prototypes van innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Tijdens Het Imaginaire Eiland testen we samen de producten tijdens het live stream testpanel! #testingathome

Je krijgt producten opgestuurd van de volgende ondernemers:

Grünten | 'Ready-to-eat' groentenontbijt
KRUSLI | Ontbijtgranen van gered voedsel
ptthee | Natuurherstellende kruidenthee
Ilai | Eetgerei van bananenbladeren | via het Innoquarterprogramma
Willicroft | Kaas van planten
WaterFUL | Frisdrank van microalgen

Bestel de INNOFEST testbox

4. Oerol Radio uit je speakers

Kom in de stemming met de Oerol Radio! Om ook thuis in die lekkere Oerol sfeer te verkeren, is muziek essentieel! Daarom hebben we voor jou vast een Spotify lijst samengesteld waar je favoriete Oerol muzikanten van de afgelopen jaren te beluisteren zijn. De komende dagen wordt deze playlist aangevuld met nog meer muziek.

Luister Oerol Radio

5. Houd je ogen scherp met Oerol TV

Dionne en Jennifer nemen je mee op een digitaal avontuur! Daarvoor is het belangrijk dat jij ons vast gaat volgen. Maak je klaar voor bijvoorbeeld de live streams vanuit het Oerol Youtube Kanaal! Klik op onderstaande Youtube-button en vervolgens op “Subscribe of Abonneer” om niks te missen!

Abonneer je op Oerol TV

Deel deze pagina